20.04.2014

Muslimske skoleovertagelser i England og Wales

Forfatter: HV

Skolefolk i tusindvis er blev moppet fra deres stillinger og erstattet med radikale muslimer

Radikale muslimer har overtaget ledelsen af tusindvis af skoler i England og Wales. Det er kommet til offentlighedens kendskab, efter at dagbladet Sunday Times har offentliggjort en muslimsk strategiplan gående ud på at presse skoleinspektører og ledende skolefolk ud af deres stillinger ved hjælp af beskyldninger om racisme og ved regulær mobning. Planen har med succes været praktiseret i flere år. De forjagede skolefolk er efterfølgende blevet erstattet af muslimer, som har fremmet undervisning i islam, har indført halalmad, adskilt drenge og piger og presset piger til at gå med tørklæde.

Det muslimske komplot, som nu omtales som "Den Trojanske Hest" bliver nu undersøgt nærmere. På foranledning af undervisningsministeriet fører afsløringen af de muslimske planer og deres resultater nu til grundige undersøgelser af engelske og walisiske skoler. De muslimske skoleovertagelser har et særligt stort omfang i Birmingham, Bradford og Manchester. Efter at komplottet er blevet kendt, har hundredvis af skolefolk og forældre klaget til myndighederne over udviklingen på deres respektive skoler.

Det er 20 år siden, der først blev advaret om muslimske komplot til overtagelse af skoler, men flere skolefolk oplyser, at myndighedspersoner ikke har turdet gribe ind af frygt for at bliver kaldt racister eller islam-fjendtlige.

 

Kilde: gatestone institute: http://www.gatestoneinstitute.org/4273/uk-islamic-takeover-plot

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810