25.10.2005

Kristeligt Pressebureau angriber ytringsfriheden

Forfatter: G.Johnsen

Inspirationen hentes fra gamle marxister fra DR Kultur og Samfundsafdeling

Redaktør Niels Thure-Krarup fra "Kristeligt Pressebureau" er imod almen ytringsfrihed. Han bekriger pastor Rolf Slot-Henriksen med uhøviske ord, fordi han er dybt forarget over, at denne skriver bøger og artikler om islam og tillader sig at holde foredrag om samme emne uden at spørge om lov. Efter Thure-Krarups mening er det åbenbart kun muslimer og arabisk-kyndige, som må det.

Hvad bilder Thure-Krarup sig ind? Hvis det passer mig, der ikke er muslim og ikke tror på Allah, at sige noget om islam, så gør jeg det ganske uafhængigt af, hvad Thure-Krarup mener.

Det er interessant at se, at denne redaktør fra Kristeligt Pressebureau har hentet inspiration til angrebet på Slot-Henriksen fra 68`eren Egon Clausen! Ham er der vel ikke meget kristeligt ved?

Man husker hvordan Clausen med et uslukkeligt had til samfundet gav sig i lag med ar nedbryde det indefra.. Først som lærer med skriverier i "Unge Pædagoger" og "Den lille røde bog for lærere" – en pendant til Jesper Jensens og Søren Hansens "Den lille røde bog for skoleelever".

Mens Jesper Jensen med alderen synes at have ændret opfattelse, hænger Egon Clausen stadig fast i kommunismens hængedyng. Han exelerede i plumpe kvindetegninger med sexforstyrrede vers, og han øvede tankevold mod børn i tegneserier med nærgående sexscener, samlejer og snusk, samtidigt som han rakkede den folkekære tegner Jørgen Clevin ned.

De kommunistiske strømninger under den kolde krig var "in", Clausen opgav lærergerningen, for med sine politisk-korrekte meninger tjente han snart mere end en lærer, ja mere end en skoleinspektør!

Det gjaldt at påvirke børnene! Clausen fortsatte i mediebranchen. Han stiftede tidsskriftet BIXEN, ligesom han var aktiv i andre marxistiske tidsskrifter, forlag og gruppper: Bådteatret, Mentalhygiejnen, det forældrefjendske BRIS, Røde Hane, Borgen, Information og radioen

Alt dette var åbenbart adgangskort til fast ansættelse i DR og til medlemsskab af statens "Uddannelsesråd for Grundskolen m.v." under Statens Centrale Uddannelsesråd C.U.R. og Ritt Bjerregaards ministerium. I september 1980 angreb Clausen privatskolerne, hvilket rejste en storm af protester.

Men han fortsatte ufortrødent sin marxistiske løbebane i DR Kultur og Samfundsafdeling, bl.a. med "Familiespejlet". Og han fortætter stadig, skønt hans budskab er luvslidt og forældet.

Det kan åbenbart bruges af Niels Thure-Krarup!

 

(Kilde: Uriasposten, Den nye Dialog 90 fra 2002, Kr. Dagblad)

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810