17.10.2005

Peter Plys' ven ikke længere velset i England

Forfatter: Harry Vinter

Grislings nærværelse krænker muslimernes følelser

Peter Plys særlige ven Grisling bandlyst i England

”Det ser ud til, at Storbritannien bliver det første land i Europa, som bøjer sig for islam” skriver en kommentator i Occidentalism.

DDFs nyhedsbrev d. 18/9 oplyste om udsigten til muslimsk flertal i flere engelske storbyer om bare 10-15 år. Tilpasningen til den nye virkelighed er i fuld gang.

I slutningen af september fjernede Tate Britain Museum et værk af kunstneren John Latham, som kunstneren kaldte “God Is Great”. Museets ledelse frygter, at værket skal kunne virke fornærmende på muslimer.

Dernæst blev det indskærpet i det engelske fængselsvæsen, at personalet ikke må bære det engelske flag (rødt kors på hvis dug), da det kan virke fornærmende på muslimske fanger.

Senest er noget så engelsk som Peter Plys særlige ven, Grisling, blevet bandlyst fra amtskontoret i Dudley, West Midland.

De ansatte har fået besked på at fjerne dukker, tøjdyr, kalendere, billeder, porcelænsfigurer og overhovedet alt, der på nogen måde minder om grise, fra kontoret.

Udsmykning, som havde været i kontoret i årevis, er blevet fjernet.

Ordren kom efter at muslimer havde klaget over, at der var blevet leveret griseformede anti-stress- apparater til kontoret.

”Forbudet er udtryk for tolerance overfor den muslimske tro”, udtalte et muslimsk medlem af amtsrådet.

”Det er øjensynlig ikke faldet ham ind, at muslimer kunne udvise tolerance overfor de mennesker, hvis forfædre har boet i England i tusinder af år. Har muslimer nogen sinde vist tolerance overfor noget, som ikke var muslimsk?”, sagde en kommentator.

 

Islamiseringen af Storbritannien giver stof til eftertanke, når man erindrer sig, at Storbritannien er en atommagt.

 

Kilder:

http://www.occidentalism.org/?p=84

http://www.theglobeandmail.com/servlet/Page/document/v4/sub/MarketingPage?user_URL=http://www.theglobeandmail.com%2Fservlet%2Fstory%2FRTGAM.20050925.wtate0925%2FBNStory%2FEntertainment%2F&ord=1129401281551&brand=theglobeandmail&force_login=true

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2005450600,00.html

http://edition.cnn.com/2005/WORLD/europe/10/04/britain.redcross/index.htm

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810