01.01.2004

Opfordring til konfrontation

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Når det gælder debatten omkring fremmedpolitikken i Danmark og udviklingen i de europæiske lande omkring os, er der ikke sket alverden. Tilstrømningen af fremmede fra tredjelandene fortsætter uhindret overalt.

Opfordring til konfrontation

Det er slut med år 2003. Det kan give anledning til et tilbageblik.

Når det gælder debatten omkring fremmedpolitikken i Danmark og udviklingen i de europæiske lande omkring os, er der ikke sket alverden.

Tilstrømningen af fremmede fra tredjelandene fortsætter uhindret overalt.

Og når det gælder de politiske konstellationer rundt om i EU-landene, er situationen den samme. Det er de socialliberale partier, der er ved magten, - dem, der har godkendt multietniseringen af Europa.

I EU-kommissionen, der har den politiske initiativret, planlægges fremdeles lovgivning, der vil øge den multietniske udvikling. Det sker, selvom der er en øget modstand imod den førte fremmedpolitik rundt omkring i de nationale parlamenter.

Men her i Danmark er der trods alt kommet gang i debatten. Men indtil videre dog kun på et overfladisk niveau. Der tales meget om integration og nu åbenlyst om de kæmpeproblemer, der er i de større byer.

Det er ikke tilstrækkeligt!

Derfor er opgaven for frie debattører at provokere magtapparatet så meget, at man begynder at vurdere situationen ud fra de demografiske realiteter.

Det skal være slut med de bløde politikeres paradeforslag om integrering.

Det rækker ikke. Dertil er situationen for alvorlig. Det hjælper heller ikke, at landets statsoverhoved Margrethe den Anden i sin aktuelle nytårstale 2003 plæderer for, at vi skal samtale noget mere. I denne sag er der et - enten – eller.

Hvis ikke, får vi tilstande som i Bradford, den engelske by, hvor lyset er slukket for den europæiske tænkning. Her er der 55 procent ikke-hvide (læs: fra den ikke-kristne kulturkreds), som om ganske få årtier sætter den samfundsmæssige dagsorden.

Derfor er det eneste budskab, der er substans i, en opfordringer til massive udvisninger og atter udvisninger. Frivilligt eller med tvang, det er ligegyldigt!

Vi har som suveræn stat folkeretsligt mandat til at handle, som vi vil, hvis vi anser situationen for Danmark som værende truende for landets fremtid. Det er tilfældet nu!

Må ovenstående synspunkter få tilslutning i år 2004!

Godt Nytår !!

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810