02.09.2005

Hizb ut-Tahrir bør opløses ved lov!

og de aktive medlemmer bør udvises fra Danmark!

Lektor ved Syddansk Universitet og forsker i terrorisme, Lars Erslev Andersen, har forståelse for ønsket om at stramme lovgivningen omkring terror.

Erslev Andersen henviser til, at indslusningen af unge muslimer til terroraktiviteter via propaganda udgør et stort problem.

Til Morgenavisen Jyllands-Posten lørdag den 6. august 2005 udtaler Lars Erslev Andersen følgende:

”Vi har et kæmpestort problem i Danmark med opildning.

Det er ekstremister som Hizb ut-Tahrir, som har synspunkter, der ligger meget tæt op ad Al Qaida, men som ikke er direkte voldelige.

Jeg er ikke i tvivl om, at det, de siger, kan være med til at inspirere andre til at tage skridtet videre mod terrorismen. Og det er et problem, at vi har de miljøer, som fungerer som indslusning til noget andet.

Det kunne være en god grund til at få det forbudt.”

Den Danske Forening er i denne sag ganske enig med Lars Erslev Andersen.

En organisation, der uddeler løbesedler med en opfordring til ”At føre hellig krig i Irak samt til at ”udslette jeres regenter, hvis de står i vejen for jer”, bør ikke nyde nogen respekt eller beskyttelse af danske myndigheder.

Det hjælper ikke, at Hizb ut-Tahrir´s talsmand Fadi Abdullatif hævder, at løbesedlen ikke var rettet mod den danske regering.

Som vicekriminalinspektør Magnus Andersen Københavns Politi siger til Kristeligt Dagblad 10. august:

”Den er oversat til dansk og uddelt i Danmark, og der står intet om, at det kun gælder regeringerne i Mellemøsten.”

Det er netop kernen i sagen.

Hitzb ut Tahrir arbejder åbent for at danne et islamisk kalifat i Mellemøsten.

En beslægtet organisation, Al- Muhajiroun, hyllede terrorangrebene mod USA den 11. september 2001.

Begge organisationer er af premierminister Tony Blair i Storbritannien, udpeget som en gruppe, der bør forbydes at virke på britisk område.

Denne antivestlige og antidemokratiske organisation Hitzb ut Tahrir er en  tidsel i det danske folkestyre.

Derfor må man håbe, at Hitz ut Tahrir bliver dømt ulovlig ved domstolene, og derefter opløses ved lov i henhold til Grundlovens paragraf 78, som gør det muligt at opløse foreninger, som ”virker ved eller søger at nå deres mål ved vold”.

Men det ville være endnu bedre, hvis de aktive Hizb ut-Tahrir medlemmer samtidig fik lodret besked på at forlade Kongeriget Danmark.

Hitzb ut-Tahrir er en sikkerhedsrisiko for Danmark, der ikke kan og ikke bør føres nogen samtale med.

Som forfatteren Salman Rushdie har udtalt til New York Times Syndicate:

”Islams fastholdelse af, at Koranens tekst er det ufejlbarlige, upåvirkede ord fra Gud, efterlader en analytisk og videnskabelig samtale som en umulighed.”

Kilder:  Morgenavisen Jyllands-Posten, lørdag den 6. august 2005.

Kristeligt Dagblad, torsdag den 11. august 2005.

Kristeligt Dagblad/New York Times Syndicate, fredag den 12. august.

(Oversat af Thomas Skovgaard Pedersen)

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening