30.08.2005

Muhamedansk flertal i Storbritanniens storbyer om 10-15 år

Morsomt, - det bliver det ikke!

”Koranen er som et tag-selv- bord. Hvis man vil have fred, kan man finde fredsommelige vers.

Hvis man vil have krig, kan man finde krigeriske vers.”

Dr. Patrick Sookhdeo.

Mandag den 22. august bragte Kristeligt Dagblad en stor oversat artikel fra The Spectator,

Med overskriften ”Myten om det moderate islam.”

Artiklens forfatter er Dr. Patrick Sookhdeo, der er leder af instituttet for studier af islam og kristendom i London samt international direktør for Barnabas Fund, der støtter forfulgte kristne mindretal.

Patrick Sookhdeo er af pakistansk oprindelse og anglikansk præst. Han har en ph.d. i orientalske og afrikanske studier fra London Universitet.

Patrick Sookhdeo førsøger i artiklen at gøre op med vandremyten om, at islam har en moderat side.

Især er han ude efter Vicepolitikommissær i Londons politi Brian Paddick, der kort tid efter terroranslaget i London udtalte, at ”islam og terrorisme er to ord, der ikke kan forbindes.”

Men også hans chef politikommissær sir Ian Blair, der hævder, at ”der ikke er noget galt med at være fundamentalistisk muslim.”

De to politiledere burde kontakte Patrick Sookhdeo og få indsigt i islams sande væsen.

P. Sookhdeo henviser bl.a. til en ledende artikel i den London-baserede avis Muslim Weekly d. 8 juli af Abid Ullah Jan med titlen ”Islams, tro og magt”

Her skriver Abid Ullah Jan, at muslimer bør stræbe efter at opnå politisk og militær kontrol over ikke-muslimer; at krigsførelse er obligatorisk for alle muslimer, og at den islamiske stat, islam og sharia bør indføres overalt i verden.

Lederskribenten understøttede sin holdning med vers fra Koranen og sluttede med en indirekte trussel mod Storbritannien.

Avisen Muslim Weekly sælges overalt i Storbritannien!!

Det er den tilstand, der hersker i det stolte britiske rige.

Det var her, man allerede i 1215 kunne skrive det store frihedsbrev Magna Charta, som siden da har været et forfatningsdokument, der har sikret det britiske folks frihed og sikkerhed.

Det kan undre, at en så forankret nation kan nå ud på disse letsindige breddegrader .

Skiftende regeringer de seneste mange år har viljefast  fremelsket multikulturalismen.

Kritik heraf er blevet slået ned med hård hånd af den britiske presse.

Selv en fornem og begavet parlamentariker som den konservative Enoch Powell blev nedgjort og ødelagt politisk af den konservative presse i Storbritannien.

Hans advarende og lødige artikler blev betegnet som racetænkning.

Det var racisme!!

Man ville multikulturalismen, - og det har man fået.

Britiske muslimer har nu sharia inden for finansering og boliglån, halla-kød i skoler, hospitaler og fængsler, statsfinansierede religiøse skoler og bederum i enhver politistation i London.

Som Patrick Sookhdeo skriver i sin artikel:

”De muslimske samfund er nu i alle byer, der udgør knudepunkter i England såvel som dele af Skotland og Wales.

De former en akse, der løber ned gennem England fra Bradford til London med afstikkere til både øst og vest.

Nogle vurderer, at inden 10 til 15 år vil de fleste britiske byer i disse områder have et flertal af muslimer og vil lokalt være under islamisk politisk kontrol, hvor de muslimske samfund lever efter sharia.

Hvad der vil ske derefter, afhænger af hvilken af de to udbredte religiøse retninger blandt de britiske muslimer med pakistansk baggrund, der stå stærkest.

Barelwi-majoriteten tror på langsom udvikling, hvor de muslimske samfund langsomt rodfæster sig for til sidst at opnå en islamisk stat.

Deobandi-minoriteten argumenterer for en hurtigere proces med både brug af politik og vold for at nå det samme mål.

I sidste instans bekender begge sig til målet om en islamisk stat i Storbritannien, hvor muslimer vil regulere deres egne forhold, og - som prikken over i’et - også alle andres.”

Der bliver uden tvivl brug for ”den stive overlæbe” i fremtidens Storbritannien.

Men morsomt, - det bliver det ikke.

Kilde: Kristeligt Dagblad/The Spectator.  Mandag den 22. august 2005.

Oversættelse: Thomas Skovgaard Pedersen.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening