24.08.2005

Over 70 pct. af indvandrergrupper på offentlig forsørgelse

Forfatter: Harry Vinter

Derfor vil de gamle partier forringe efterlønnen og hæve pensionsalderen

I følge EkstraBladet 24/8 2005 viser en undersøgelse fra Beskæftigelsesministeriet, at 42 pct. af de ikke-vestlige indvandrere er på offentlig forsørgelse. For irakere og somaliere er andelen over 70 pct.

Beskæftigelsesministeren siger i en kommentar, at det er "uholdbart".

Kommentar:

Det mener vi også i Den Danske Forening, og vi fatter ikke, hvorfor vi sagesløse danskere skal betale for forsørgelsen af alle disse os totalt uvedkommende udlændinge.

Så længe de gamle partier hvert år spendere trecifrede milliardbeløb på forsørgelse af udlændinge, som ikke har noget anstændigt formål med at opholde sig i landet, er enhver snak om beskæring af efterlønnen og forøgelse af pensionsalderen ganske enkelt uartig!

De beløb, der kan spares ved at forringe danskernes levevilkår, er pebernødder i forhold til de beløb, som den såkaldte ”kulturberigelse” koster.

Fra Den Danske Forenings side vil vi på det kraftigste fraråde regeringen at smide yderligere milliarder af kroner bort på nye nytteløse beskæftigelsesprojekter og integrations-foranstaltninger.

Regeringen bør derimod snarest tage initiativ til at få de pågældende udlændinge hjemsendt!

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.