25.08.2005

Ville en undskyldning ikke være på sin plads?!

Forfatter: Ole Hasselbalch

Nu siger den ene efter den anden det, som DDF har sagt i 18 år, - med tilsvining til følge

Undskyld!!!

Det er vel, hvad DDF kan forvente at høre fra dem, der altid har vidst bedre og haft en højere moral end foreningen.

Lektor i demografi ved Københavns Universitet, Hans Oluf Hansen fortæller nu om de næste 100 år: ”Det er uafvendeligt, at der vil være færre »oprindelige« danskere - hvad det så end er - om bare ganske få år, De føder simpelthen ikke tilstrækkeligt mange børn til at kunne erstatte dem, der dør.” Ifølge Berlingeren 20/8 viser hans prognoser også, at efterkommere af nutidens danske statsborgere mod slutningen af århundredet vil udgøre en minoritet i samfundet.

Kort sagt: Lige netop det, DDF har sagt i 18 år.

Hvad kom der ud af det?

Tilsvining – ja endog beskyldninger for nazisme. Korporlige overfald. Evige intriger imod os. Selv åbenlyse psykopater anvendt som sandhedsvinder til at nedgøre os. Udstødning af det bedre selskab. Igen og igen total negligering af vigtige oplysninger, der er sendt ud fra foreningen.

Men vi fik ret. Igen. Også om dette.

Vi har vel derfor krav på en undskyldning.

Hvornår hører vi den?

Formentlig aldrig.

Vi véd jo dog kun alt for godt, at højt intelligente menneskers dumhed kan være lige så uendelig som det ydre rum, og at deres hovenhed er omvendt proportional med deres ansvarsfølelse og evne til at indrømme egne fejl.

Derfor gjorde de, som de gjorde.

Og derfor vil vi aldrig få den undskyldning, vi har krav på.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening