20.08.2005

Hans Skov Christensen kan ikke forstå det, men:

Der har aldrig været behov for import af utilpassede bistandsklienter

Igennem de seneste 35-40 år har adskillige politikere overalt i Vesteuropa hævdet, at det var strengt nødvendigt med import af ufaglært arbejdskraft fra ikke-vestlige lande.

I Danmark har en af de ivrigste fortalere for denne udvikling været direktør for Dansk Industri Hans Skov Christensen.

Man må sige, udviklingen har underløbet denne udokumenterede påstand.

I dag er der stor arbejdsløshed overalt i de store industrilande i EU-området. Muslimske bydele i de gamle industribyer er blevet til sociale etniske ghettoer.

Det kan blive et stort problem i fremtiden.

Den norske avis MORGENBLADET , Oslo skriver den 3. august bl.a.:

”Efter 11. september fik vi at vide, at muslimske terrorister er rige veluddannede og priviligerede.

Underforstået: Der findes igen sammenhæng mellem terroristerne og verdens undertrykte folk. Terroristerne er drevet af et egoistisk markeringsbehov, typisk for vestlige middel -klassemænd.

Bombeangrebet på London slår nu hul i denne myte.

De fire hovedmistænkte – Mohammed Sidique Khan, Shehzad Tanweer, Hasib Hussein og Jermanie Lindsay – var slet ikke priviligerede.

De kom fra en fattig bydel i Leeds, nordøst i England, fra et fordums centrum for kul- og uldindustrien.

Som så mange andre vestlige metropoler er også Leeds i færd med at tage skridtet ind i informationsalderen.

Det indebærer en voldsom polarisering af arbejdsmarkedet mellem højtlønnet videnstungt arbejde på den ene side og lavtlønnet tjenesteproduktion på den anden – og en tilsvarende opdeling af det urbane rum.”

Det er præcis den problemstilling, forfatteren Hans Magnus Enzensberger beskrev i sin fremragende bog ”Åh Europa” for en hel del år siden.

Problemerne i fremtidens europæiske velfærdstater er med indvandringen fra de islamiske lande blot blevet betydeligt større.

Kilde: Dagbladet Information/Morgenbladet. Torsdag den 4. august 2005.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.