19.08.2005

Fransk fornuft og virkelighedserkendelse!!

Den illegale indvandring vokser

I Frankrig har man længe været klar over, at antallet af illegale indvandrere er konstant stigende.

Officielt taler man om tre til firehundrede tusinde!!

Trods skarp kontrol i lufthavne samt andre steder er problemet nu så stort, at den franske regering har besluttet at oprette en særlig politistyrke til at fange de illegale indvandrere og menneskesmuglere.

Indenrigsminster Nicolas Sarkozy vil ansætte 300 særligt udvalgte politifolk, der vil blive udstationeret på mobile efterforskningsenheder.

Til avisen Le Figaro udtaler Nicolas Sarkozy bl.a.:

”Disse efterforskningsenheder kan angribe problemet i dybden, hvilket de regionale politistyrker og gendarmeriet ikke altid har midlerne til at gøre.”

Det nye specialkorps skal samtidig arbejde tæt sammen med de franske efterretningstjenester for at modvirke terrorisme i Frankrig.

I Danmark er problemet med illegale indvandrere procentuelt nok ikke så stort som i Frankrig, men et antal af specialuddannede politifolk ville også være på sin plads i Danmark.

Hvis ministeriet Fogh Rasmussen samtidig tilsluttede sig Dansk Folkepartis udmærkede forslag om at genindføre grænsekontrollen, ville trygheden i Danmark stige en smule.

Terrorister har naturligvis også Danmark som interesseområde.

De går efter det ”politiske provenu.” Det vil sige størst mulig skadevirkning.

Derfor bør grænsekontrollen genetableres og styrkes!!!

Jeg har ved selvsyn to gange i august måned erfaret, at grænseovergangene ved Kruså og Padborg er totalt fri for overvågning.

De er åbne som ladeporte, nat og dag!!!

Kilde: Dagbladet Politiken, Søndag den 14 august 2005.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.