17.08.2005

Kulturredaktør Ulrik Høj:

Det vil gå i retning af religiøse sammenstød

Fredag den 5. august bringer Kristeligt Dagblad et to siders interview af Dorte Remar med kulturredaktør Ulrik Høy fra Weekendavisen.

Ulrik Høy, der er cand. mag. i dansk og musik, er en af landets skarpe og begavede kommentatorer.

Han er medstifter af tænketanken CEPOS, og har været formand for Den Danske Afghanistan Komite 1985-90.

Om den multietniske udvikling i Danmark og Europa har U. Høy følgende bemærkning i interviewet:

”Til realiteterne hører også tilstedeværelsen af 200.000 muslimer i Danmark. Vi kender dem ikke særligt godt, de kender ikke sig selv og hinanden særlig godt.

Jeg anser det for givet, at det kommer til voldsomme stridigheder i Europa, når denne eller hin muslim myrder løs næste gang.

Det bliver spændende, for da vil konflikten tage et mægtigt spring, og den hele indvandrer-elendighed vil eksplodere.

Ansvaret for miseren hviler på De Radikale, Socialdemokratiet, venstrefløjen og de letsindige humanister og kristelige, der lod indvandringen ske.”

Det er der en hel del sandfærdighed i.

Men, Ulrik Høy glemmer, at ministeriet Poul Schlüther, sammen med Venstre, Centrumdemokraterne og Kristeligt Folkeparti igennem ti år godkendte denne indvandrer- og flygtningepolitik!!!

Ja, man var på dette område enige med Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre og Venstrefløjen.

Hvis Ulrik Høy er i tvivl, kan han blot spørge Poul Schlüther eller Uffe Ellemann Jensen, ved næste sammenkomst i CEPOS.

De to partiledere har om nogen medansvar for den dybt uansvarlige udvikling i fremmedpolitikken!!!

Det triste er, at denne kurs ikke er blevet ændret under ministeriet Fogh Rasmussen.

Antallet af fremmede fra ikke vestlige lande i Danmark, vokser  med ca. 40 personer pr. dag.

At antallet af opholdstilladelser til flygtninge er faldet skyldes alene, at antallet af flygtninge er faldet overalt i verden.

Ja, det er en kendsgerning, at Danmark under Fogh Rasmussens ledelse fremdeles bliver multietniseret med uformindsket styrke!

Det er en alvorlig sag, som ministeriet Fogh Rasmussens parlamentariske garant Dansk Folkeparti skulle begynde at forholde sig til.

Ellers vil Ulrik Høy få så sørgeligt ret i følgende udtalelse til interviewet:

”Der er to ting, der kan udløse et historisk kvantespring: mere terror eller mord på en fremtrædende politiker a la mordet på den hollandske filminstruktør Theo van Gogh.

Jeg tror, at der er kræfter i muslimske kredse, som ikke er til at stoppe. Vi ser, at muslimske terrorister er særdeles veluddannede.

De motiveres af helt andre ting end fattigdom og undertrykkelse. Og de opildnes af os helt fremmede idealer.

Det er den islamiske dødekult.

Hvis det kommer til en 11. september i Europa, så kan en rasende reaktion fra europæerne blive at internere muslimer i lejre for deres egen skyld og for at neutralisere dem.

Det kan komme til gadekampe, gadekrig og militær indgriben. Ultimativt, at hele bydele går i selvsving. Og det kan sætte bølger i gang i Mellemøsten, hvor man vil gå til angreb på alt, der ligner en hvid hårtop.

Det vil gå i retning af religiøse sammenstød.”

Det kan ikke siges bedre.

Jeg vil herfra opfordre formanden for CEPOS,  Bernt Johan Collet, til at lave et stort offentligt møde om Danmarks fremmedpolitik, med Ulrik Høy som hovedtaler.

Kilde: Kristeligt Dagblad den 5. august 2005. interview/ Dorte Remar.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.