15.08.2005

Etnisk udrensning fra Gaza

Forfatter: Harry Vinter

Nu bør herboende palæstinensiske bosættere rejse hjem!

På palæstinensisk forlangende skal mennesker, som har boet i Gaza i op til 38 år, nu forlade deres hjem.

Det er underligt, at det ikke har givet ”menneskerettighedseksperter” anledning til betænkeligheder.

Sådanne "eksperter" med tidligere folketingsmedlem Ole Espersen i spidsen bliver jo aldrig trætte af at indprente de baltiske lande, at de skal sikre mindretalsrettigheder for de russere, som den sovjetiske besættelsesmagt i sin installerede.

Nu sørger den israelske stat for at fjerne jødiske indvandrere fra Gaza.

Kan vi andre så ikke forlange, at de palæstinensiske myndigheder sørger for at hjemkalde de palæstinensere, som har bosat sig i Danmark?!

Det må være et minimumskrav, hvis Danmark skal støtte nogen form for (gen)opbygning i Palæstina!

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.