14.08.2005

Sandheden er ved at gå op for USA:

Forfatter: Harry Vinter

Muhamedanere ønsker ikke demokrati

USAs regering helt op til præsidentniveau har iflg. Washington Post 14/8 indset, at det fremtidige Irak bliver en islamisk republik uden menneskerettigheder og uden ligeret for kvinder.

”Hvad der end kommer ud af de forhandlinger, som pågår, så vil det grundlag, som Iraks fremtid kommer til at hvile på, være love, som er i overensstemmelse med islam. Og kvinders rettigheder vil ikke være en del af grundlaget, sådan som USA har ønsket det”, udtaler en højtstående embedsmand.

Kilde: http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/08/13/AR2005081300853.html

Kommentar:

Det er på høje tid, at USAs regering indser, hvad vi i Den Danske Forening altid har vidst, - at muhamedanere ikke ønsker demokrati. Muhamedanere ønsker at leve i overensstemmelse med Koranens bud og det ideal, som profeten viste ved sit (voldelige) eksempel.

Den forstenede muhamedanske samfundsmodel er ude af stand til at brødføde sine tilhængere, som derfor udvandrer til lande, hvor de kan leve højt på værternes gæstfrihed.

For Danmark og den øvrige vestlige verden gælder det om at undgå, at vore samfund synker ned i det forstenede morads, som muhamedanismen skaber.

Det kan kun undgås ved at holde alle, som ikke vil afsværge muhamedanismen og alle dens gerninger og al dens væsen, borte fra vore territorier.

Den muhamedanske tilstedeværelse indebærer en krænkelse af Menneskerettighedserklæringens artikel 3:

Enhver har ret til liv, frihed og personlig sikkerhed.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.