06.08.2005

"Vi skal ikke være naive", siger statsministeren

Forfatter: G. Johnsen

Det har vi andre sagt i årevis, mens statsministeren fremturede med sin naivitet

"Vi skal ikke være naive", sagde han. Statsministeren. Jamen, det er selvfølgelig godt, at han – efter 10-15 års naivitet – indser dette. Vi står i "en ny situation", forklarede han.

NEJ, den er ikke ny, den var fuldt ud forudseelig. Det er bare anden eller tredje takt af det europæiske drama, og havde Anders Fogh Rasmussen læst teaterprogrammet, så havde han vidst dette – ligeså vel som andre.

Men han negligerede at læse det... og han indrømmede ikke på nogen måde, at han selv var med i opsætning af stykket.

Han fremturer tvært imod med sin naivitet.

Nu skal der nedsættes en kommission. som skal snakke...

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.