04.08.2005

Politikerne bør sige sandheden om den muhamedanske terror

Men mon de vil indrømme, at terroren er en følge af deres egen naive udlændingepolitik??

Londons politichef Ian Blair har ikke ret, når han hævder at terrorhandlingen var  en kriminel handling.

Det var en politisk magtdemonstration i Islams navn!!

Den internationale terror slår til i øjeblikket. London og nu Egypten, alle steder er det islamiske grupper, hvis mål er vesten og vantro vesterlændinge.

Herunder Europa og Danmark.

Vi får via tv-kanalerne at vide, at myndighederne vil tage kampen op og overvinde terroren.

Londons politichef, Ian Blair, har udtalt følgende:

”Man skal blive ved at huske på, at dette var en kriminel handling, ikke en politisk. Jeg ser ikke noget land, der på nogen måde kan drage fordel af, at folk i London bliver sprængt i luften.”

Her tager hr. Ian Blair fejl.

Der er ganske vist ikke nogen statsretlig krigserklæring med i disse voldsanslag, - men der er et islamisk fællesskab bag de grupper, der sprængte sig selv og mange andre i luften ved Kings Cross og Russel Square.

For attentatmændene var det ikke en kriminel handling, - men en politisk magtdemonstration udført i islams navn.

Det er ukendte grupper, der kan lave deres bomber selv!!

De findes overalt i Europa!!!

Derfor er det blålys, når politichefer og regeringsledere står frem og hævder, de har kontrol over situationen. Det er ikke tilfældet.

Kampen mod islamisk terror i Europa kan ikke vindes, sålænge der opholder sig millioner af muslimer i Europa.

Derfor ville det være mere hæderligt, hvis europæiske politikere stod frem og fortalte den skinbarlige sandhed.

Den er nemlig den, at ingen kan føle sig sikker imod terroren. Den vil være tilstede i mange år fremover. Det er situationen.

Europas storbyer er blevet til front-afsnit!!

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten, fredag den 15. juli 2005.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.