25.07.2005

Borgerlisten Århus mod Moskeen

Borgerlisten, Århus mod Moskeen er en tiltrængt politisk fornyelse.

Borgerlisten Århus Mod Moskeen - en tiltrængt politisk fornyelse

Der findes ikke skyggen af opposition til den førte fremmedpolitik i Århus Byråd. Men et græsrodsudspil vækker håb op til kommunevalget i november

Foreningen Århus Mod  Moskeen har i et stykke tid forsøgt at få medlemmerne af Århus Byråd til at udskrive en folkeafstemning, der skal afgøre, om der må bygges en stormoské i Århus kommune.

Det er blevet afvist af samtlige partier i byrådet.

Det hævder ifølge JP Århus 8/7, at byggeri af en moské skal opfattes på lige fod med andre byggerier i Århus kommune. Og én folkeafstemning om en stormoske vil være ude af proportioner, når der i Danmark er trosfrihed.

Venstres integrationsordfører Bünyamin Simsek  siger følgende: "Århus Mod Moskeen kan ikke presse os til at tilsidesætte demokratiet i Århus eller i Danmark. Det er et spørgsmål om respekt og demokrati."

Fra Det såkaldte Konservative Folkeparti er der slet ingen forståelse at hente. Byrådsmedlem Ann-Katrine Karoff siger bl.a.:

" Jeg vil ikke lade mig trække rundt i manegen af nogle, der er imod en moské. Hvis der kommer en ansøgning om en byggetilladelse, så må vi se på den ."

Fra Socialdemokraterne, Det Radikale Venstre, er der også en skarp afvisning. Dansk Folkepartis partiorganisation er helt fraværende i denne sag. Det kan undre!

Personligt tror jeg ikke på, at man noget sted i landet kan forhindre, at der bygges moskeer. Hvis et byråd forsøger at stoppe et sådant byggeri, vil det blive underkendt af regering og folketing.

Et markant flertal af landets partier og vælgere har ved gentagene valg bestemt, at Danmark skal være et  multikulturelt samfund.

Derfor er planerne om en stormoské i Århus blot en naturlig følgevirkning af denne udvikling. Om et flertal af vælgerne har tænkt så langt,  er en anden sag.

Århus Kommune er en af de mest multietniske byer i Danmark målt ud fra indbyggerantallet.

Det er samtidig en af de kommuner, der har de største problemer.

Den ene plan efter den anden er kuldsejlet. Ghetto-kulturen "blomstrer", gode kommuneskoler er ikke, hvad de har været, og kriminaliteten er så stor som aldrig før. Islams tilstedeværelse i Århus har sat sit præg på byen.

Det er derfor godt, at Foreningen Århus Mod Moskeen, har svaret byrådets afvisning om en folkeafstemning, ved at opstille en liste til det kommende kommunalvalg den 15. november.

Listen får navnet Borgerlisten Århus Mod Moskeen.

Den er stærkt tiltrængt!

Der er ikke nogen politisk opposition til den førte fremmedpolitik i Århus Kommune.

Venstre og Det Konservative Folkeparti er i fremmedpolitikken totalt forbrødret med Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre og SF.

Byens borgmester, Louise Gade (V), kunne i princippet lige så godt være medlem af SF eller Det Radikale Venstre, når det gælder fremmedpolitikken.

Dansk Folkeparti er ligeledes uden betydning, og er næsten usynlig i Danmarks næststørste by ...

Derfor, skal der fra min side lyde et held og lykke med den kommende valgkamp til formanden for Borgerlisten Århus Mod Moskeen, Tomas Kirstein, og alle hans meningsfæller i smilets by.

Efter bombesprængningerne i London må det stå klart for enhver, at alle byer i vesten, herunder smilets by  Århus, kan blive mål for totalitære islamiske kræfter.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.