15.07.2005

Kulturberigelsen, der blev væk

Hvilke garantier og sikkerhedsforanstaltninger har multietniseringspolitikerne mon i tankerne?

Vi venter spændt!!!

Danmark er en del af dar al harb (krigens hus) ifølge Osama bin Ladens krigserklæring fra 1998, er det mål for voldelige angreb!!!!

Selvom Storbritanniens politi og efterretningsvæsen er særdeles dygtige og effektive, er terror midt i London og evt. andre steder meget vanskeligt at dæmme op for.

Alene i Storbritannien er der ifølge en regerings-rapport fra 2004 op mod 10-15000 tusinde af landets muslimer, der støtter al-Qaeda.

Heraf har mellem 300-600 været i træningslejre hos al-Qaeda. Omkring 50 af disse er parate til at udføre selvmordsaktioner.

Det er unge mennesker, der kommer i de islamiske skoler, klubber og foreninger. Institutioner, der får økonomisk hjælp fra bl.a. Saudia-Arabien og en række andre Golf-stater.

Det er her den radikale og fundamentalistiske islam bliver fortolket.

Ifølge den israelske al-Qaeda ekspert Yael Shahar er det de mange muslimers fremmedgørelse og isolering overfor det vestlige samfund, der får unge muslimer til at strømme til de islamiske klubber.

Her er er der varme måltider og åbne arme og ekstreme fortolkninger af Koranen, der er al-Qaedas bedste våben mod Vesten

I de radikale foreninger, organisationer og klubber er det drømmen  om at skabe en islamisk guldalder, vinde respekten tilbage og besejre det imperialistiske vest, der er herskende.

Det er her Osama bin Ladens krigserklæring fra 1998 bliver taget alvorligt.

Ifølge den militante islams fortolkning af Koranen er verden delt i to.

Den ene halvdel er dar al islam (islamisk hus), som er de lande, hvor islam allerede er herskende.

Den anden halvdel er dar al harb (krigens hus), som er de lande, der må bekriges, indtil de bliver omvendt til islam.

Ifølge Osama bin Laden er hele Vesten legitime mål for voldelige terror-handlinger.

Man kan i sandhed sige, at europæiske regeringer og politikere har fået noget at tænke over.

Fire unge mænd fra Leeds har formået at sprede frygt, død og ødelæggelse.

Men det værste er, at der står nye kandidater parat.

Vi venter spændt på, hvilke garantier og sikkerhedsforanstaltninger multietniseringspolitikerne har tænkt sig at fremkomme med!!!

Hvis man her i Danmark er i tvivl, så befinder vi os i `dar al harb` (krigens hus)

Kilde: Kristeligt Dagblad / Allan Sørensen, korrespondent i Mellemøsten, lørdag den 9 juli 2005.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.