26.05.2005

Socialdemokratisk islam-kurs underkendt af vælgerne

Forbundsdagsvalg i Tyskland med Tyrkiet som valgtema

Tysklands kansler Gerhard Schröder har erkendt, at de politiske vinde i Tyskland blæser imod det tyske Socialdemokratis politik.

Gerhard Schröder har taget konsekvensen og udskrevet nyvalg til efteråret.

I praksis er valkampen i fuld gang i Tyskland.

Det bliver en valgkamp, hvor den meget store arbejdsløshed i tysk industri bliver det helt store emne.

Med over fem millioner arbejdsløse kommer spørgsmålet om Tysklands store indvandring også til at spille en rolle.

Med ti millioner fremmede, hvoraf en stor del kommer fra Tyrkiet, vil  Tyrkiets ansøgning om fuldt medlemskab af EU blive en varm kartoffel i valgkampen.

Kansler Schröder har hele tiden været en stærk fortaler for Tyrkiets optagelse i EU, - selvom meningsmålinger har vist, at hans eget vælgerbagland ikke er enige i hans holdninger om tyrkisk medlemskab.

Nu har vælgerne svaret ved flere delstatsvalg.

Svaret er, at tyske politikere skal sikre Tyskland og det tyske folks ve og vel mest mulig.

Det gør man ikke ved fortsætte en ukritisk masseindvandring i et land, hvor over fem millioner indbyggere ikke har noget arbejde.

Samt udsigt til endnu større arbejdsløshed.

Og slet ikke ved at indbyde Tyrkiet i EU.

Tyrkisk medlemskab af EU er lig med millioner af nye indvandrere til Europa, herunder det store industriland Tyskland.

Derfor er Gerhard Schröder og De Grønne blevet underkendt af vælgerne!!

Det har CDU (kristendemokraterne) for længst erfaret.

Derfor står de til at vinde valget til efteråret.

CDU ser anderledes på Tyrkiets optagelse i EU. Det bliver et centralt emne i valgkampen.

Ifølge CDU’s EU-ordfører Peter Hintze vil en CDU - regering tilbyde Tyrkiet et privilegeret partnerskab frem for et egentligt medlemskab.

Det er udmærket. Tyrkiet er ikke et europæisk land, - og – alene – derfor, skal de ikke med i EU-samarbejdet.

CDU lægger stor vægt på, at Tyrkiet ikke bliver fuldt medlem af EU. Ifølge EU-ordfører Peter Hintze vil valgkampen i september blive en slags folkeafstemning om et tyrkisk EU-medlemskab.

Må det samme blive tilfældet i Danmark ved den kommende EU-traktat afstemning i september!!!

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.