21.05.2005

Ny integrationsplan

Også denne gang vil de mange penge være spildt!

Et pressemøde om en ny integrationsplan er næsten ved at være en vittighed i dagens Danmark.

Selv de fremmødte ministre kan efter mange politiske skibbrud på området ikke selv tro på de nye planer.

De smiler og håber og bevilger atter et stort antal millioner kr.

Integrationsminister Rikke Hvilshøj har som bekendt fremsat et nyt integrationsudspil under mottoet ”Ny chance til alle” med en bevilling på 600 millioner kr.

Det blev præsenteret i Spejlsalen i Statsministeriet af ikke mindre en fem ministre.

Rikke Hvilshøj, Claus Hjort Frederiksen, Eva Kjer Hansen, Lene Espersen og Bertel Haarder.

Der er næsten ikke det område, der ikke skal prøves. Fantasien er stor og håbefuld.

Det kan ikke være den helt store overraskelse.

Igennem de seneste tyve år har skiftende ministre forsøgt at ændre på den kaotiske situation, som politikerne selv har skabt med den store indvandring af personer fra ikke-vestlige lande.

Men alle har draget den erfaring, at der ikke er nogen løsning på  problemerne. Det vil integrationsminister Rikke Hvilshøj også komme til at erfare.

Om et par år eller tre, er der kommet yderligere 20-30 tusinde fremmede fra ikke-vestlige lande, - som kun et lille mindretal af danskerne ønsker skal forblive i Danmark.

Det afgørende er, at regeringen og Folketinget ikke har befolkningen med sig.

Danskerne ønsker ikke et multukulturelt Danmark!!

Når befolkningen bliver berørt af det, reagerer man ved at sætte sine børn i privatskole, - eller at flytte børnene til en anden skole, hvor andelen af tosprogede børn er minimal.

Hvis boligkvarteret udvikler sig i multukulturelt, da flytter danskerne væk så hurtigt som muligt.

Det er kort sagt ikke populært at bo sammen med de fremmede!

Det er i dagens Danmark blevet lavstatus!!

En vældig kraft for politikerne at være oppe imod!!!

I Københavns Kommune har man reelt kastet ”håndklædet” i ringen.

Her er antallet af tosprogede elever gennemsnitligt oppe på 32% i kommuneskolerne.

Imens går 25% af de københavnske skoleelever i privatskoler og 21% går i andre skoler end den lokale folkeskole, hvor de ´hører til`.

På boligområdet er den samme ghettoisering  på vej.

En opgørelse fra Københavns bygge- og teknikborgmester Søren Pind (V) viser, at andelen af indvandrere i almene boliger i hovedstaden er steget fra 23,7% i 1995 til 40,1% i 2005.

På Amager ser det ikke bedre ud.

Nye tal, som politikerne fra Københavns skoleudvalg har fået fra skoleforvaltningen, viser, at stigningen i antal forældre, der siden 1997 har valgt privatskole, er det samme på Amager som på Nørrebro.

I skoledistrikterne omkring Amager Fælled Skole, Dyveke skolen og Sundpark Skolen søger 4,5 – 5,1% flere familier privatskole, end de gjorde i 1997.

Ved Østrigsgades Skole søger hele 10,9% flere privatskole end i 1997.

Samlet set går hver femte elev på Amager nu i privatskole.

Udviklingen får skolefolk og politikere til at tale om Nørrebro-tilstande på Amager om få år.

Men de ukuelige optimister iblandt multietniserings politikerne har fundet en ny plan, som skal løse alle problemerne.

Et flertal bestående af Enhedslisten, SF, Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre på Københavns Rådhus vil lave noget de kalder Københavnermodellen.

Her skal skoleelever på bedste sydstats-facon køres rundt i Københavns Kommune og fordeles så godt som muligt.

Det bliver forstads-skolerne i bl.a. Husum og Brønshøj, der bliver tvunget til at modtage flere tosprogede elever. Det er her middelklassen bor.

De vil ikke deltage i politikernes luftige ideologiske multietniske projekter.

Lignende tanker er oppe og vende i bl.a. Århus og Odense.

Heller ikke her er der lydhør for ”sydstats-faconen”.

Det er det totale kollaps for multietniserings politikerne!!

Ved at fordele de tosprogede elever øger man blot antallet af svækkede kommuneskoler, og nye privatskoler vil om få år blomstre op rundt om i det ganske land.

Den Danske Forening har for mange år siden advaret mod disse opløsningstendenser!!

Det er vokset til så stort et problem i dag, at ingen politikere aner, hvad de skal gøre eller gribe i.

Men det ved vi i Den Danske Forening.

Det første situationen kræver er, at det politiske system – erkender – 30 års fejlslagen udlændingepolitik.

Dernæst at tilslutte sig en repatrieringspolitik, der går ud på at genskabe sammenhængskraften i Danmark.

Det betyder, at man ved lov skal beslutte sig for, at personer udenfor den vestlige kulturkreds skal forlade Danmark.

Gør man ikke det, er der ingen vej tilbage.

Danmark og det danske samfund vil med stormskridt gå en udvikling imøde, hvor landet på enhver måde bliver ghettoiseret.

Det nationale sammenhold vil forsvinde, - og dermed også den sociale ansvarlighed. De to begreber er dybt forbundet med hinanden.

Det bør vi undgå!!

Kilder:  JP-Århus, den 19. maj 2005

Dagbladet Information  7.-8., 10. og 12. maj 2005

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.