14.05.2005

Det gælder danskernes sikkerhed

Medlemmer af Hizb-ut-Tahrir bør fratages statsborgerskab og udvises

Chefen for Politiets Efterretningstjenestes operative afdeling, Hans Jørgen Bonnichsen, har med sine udtalelser om Hizb-ut -Tahrir på konferencen ”om terrorens rødder i Europa” i forrige uge sat sindene i kog hos ledelsen i Hizb-ut-Tahrir.

På konferencen i København sagde Bonnichsen bl.a.:

”At Hizb-ut-Tahrir tiltrækker unge mennesker, der senere i deres liv kan blive rekrutteret til egentlige terrorbevægelser.”

PET-chefen  overdriver ikke!!

Hizb-ut-Tahrir arbejder for at indføre et verdensomspændende kalifat, der skal ende med en islamisk stat efter islamiske principper.

Hizb-ut-Tharir talsmand Fadi Abdullatif, som sidste år fik en dom for at have omdelt en løbeseddel, der opfordrer til drab på jøder, ønsker ikke at drøfte noget med PET.

Men ifølge en pressemeddelelse skal gruppen pinsesøndag i København holde stormøde i Indre BY Medborgerhus.

Her skal man drøfte, hvordan muslimer modstår PET’s ”rekruttering af moderate imamer”, som vil gøre landets moskeer til ”spionagecentre”

Der er ellers god grund til at holde øje med, hvad islamiske organisationer  foretager sig på dansk jord.

Hitzb-ut-Tahrir har i øjeblikket en løbeseddel til undersøgelse hos Københavns Politi, hvori man opfordrer til hellig krig i Irak.

Det vil i princippet sige krig imod danske soldater og den danske stat.

Det burde være tilstrækkeligt til at forbyde Hizb-ut-Tahrir.

Og det burde være rigeligt til at fratage både statsborgerskab og opholdstilladelse i Danmark!!!

God Pinse

Kilde: Dagbladet Politiken, fredag den 13. maj. 2005

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.