04.12.2003

Dømt for modstand mod racisme

Forfatter: Harry Vinter

Peter Neerup Buhl, medredaktør af Den Danske Forenings tidsskrift, Danskeren, blev d. 3/12 ved Højesteret idømt 20 dages betinget fængsel. Hans brøde er, at han for et par år siden, som kandidat for Fremskridtspartiet, foreslog, at herboende

Peter Neerup Buhl, medredaktør af Den Danske Forenings tidsskrift, Danskeren, blev d. 3/12 ved Højesteret idømt 20 dages betinget fængsel. Hans brøde er, at han for et par år siden, som kandidat for Fremskridtspartiet, foreslog, at herboende muhamedanere skulle samles i lejre med henblik på efterfølgende udsendelse af landet.

Peter Neerup Buhls forslag må anses for en sund reaktion på den forhånelse og racisme, som muhamedanerne udsætter danskerne for.

Muhamedanernes racisme er massiv og konsekvent.

Således har vi i denne aktualitetsspalte tidligere berettet om Jens Harder Højbjerg, som konverterede, - ikke af kærlighed til muhamedanismen, men af kærlighed til Rushy Rashid. Som almindelig kristen dansker blev han anset for uren og mindreværdig. Giftermål med en af de mindreværdige danskere ville angiveligt have kastet skam over familien i en sådan grad, at Rushy Rashids forældre ville være blevet frosset ud af det pakistanske miljø, - en skamplet, som formodentlig kun kunne sones gennem ”æres”drab.

”Kaste skam over familien ved at gifte sig med en dansker”. Vej ordene!

Hvis en sådan holdning ikke er forhånende, hvis den ikke er nedværdigende, hvis den ikke er udtryk for racisme af værste skuffe, - så er der ingen ting, som er racisme.

Vi ser altså, at ytringer, som fremsættes i protest mod diskrimination, straffes som ”forhånende”, mens et mønster af faktiske racistiske handlinger ikke forfølges ved domstolene.

Denne groteske situation viser med al tydelighed, at den såkaldte racismeparagraf er komplet ude af trit med tilstandene i virkelighedens verden!

Det er en krænkelse af grundlæggende menneskerettigheder, at Peter Neerup Buhl bliver dømt for at udtrykke det, som alle ordentlige danskere føler: Vi ønsker ikke at have racister iblandt os. Hvis de vil diskriminere og forhåne danskerne, skal de forlade Danmark!

Det er ikke blot Peter Neerup Buhls holdning.

Det er Den Danske Forenings holdning.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810