26.04.2005

Vigtig kvindefrokost

Tør vi håbe på et indvandringsstop?

Socialdemokratiets formand, Helle Thorning-Schmidt, vil ikke ændre på de stramninger i udlændingeloven, som Socialdemokraterne har vedtaget sammen med regeringen.

Til Morgenavisen Jyllands-Posten den 24. april siger hun:

”Jeg er tilfreds med stramningerne i udlændingepolitikken som vi er enige med regeringen om. Jeg flytter mig ikke på det område”.

I et interview ligeledes i JP den 24.4 fortsætter Helle Thorning-Schmidt med følgende:

”at hun ikke vil lave en aftale med de radikale om udlændingepolitikken.

Vi har forskellige holdninger på dette område. Vi har sagt, at vi er enige med regeringens stramninger med undtagelse af starthjælpen og det fastholder vi.”

Det er kontant tale, som sikkert ikke vækker nogen glæde hos Det Radikale Venstre.

Det er udmærket !

Lad blot dette elitære parti blive i den politiske kummefryser nogle år endnu.

De radikale har lavet skade nok i de forløbne 20 år under Poul Schlüther og Poul Nyrup Rasmussens regeringsperioder.

Det var dengang, man skulle være ”stueren”.

Det er derfor opløftende, at Helle Thorning-Schmidt offentligt har meddelt, at hun inden længe skal mødes med formanden for Dansk Folkeparti Pia Kjærsgaard for at spise frokost.

Denne invitation kom kort efter, at H.Thorning-Schmidt havde meddelt, at hun er parat til at samarbejde med Dansk Folkeparti.

Jeg ønsker, at de to partiledere får en god samtale om Rigets tilstand, herunder de stadig voksende problemer omkring udlændingepolitikken.

Pia Kjærsgaard vil kunne fortælle H. Thorning-Schmidt, at de stramninger ministeriet Fogh Rasmussen har foretaget sammen med Dansk Folkeparti overhovedet ikke er tilstrækkelige.

Det strømmer stadig ind med fremmede fra ikke-vestlige lande, - selvom Søren Krarup hævder, der er sket store fremskridt på dette område.

Det er ikke tilfældet!!!

Den konkrete virkelighed er, at antallet af udlændinge og efterkommere i Danmark ved ministeriet Fogh Rasmussens tiltrædelse i november 2001 var 395.947 personer.

Heraf havde 167.586 dansk statsborgerskab. Fra ikke vestlige lande var antallet 271.72.

Den 1.1 2005. var antallet af udlændinge og efterkommere steget til 442.036 personer.

Heraf havde 174.436 dansk statsborgerskab. Fra ikke vestlige lande var antallet 313.076 personer.

Alt i alt en stigning på – 41.354 – personer på tre år og 40 dage.

Det svarer til indbyggerantallet  i en by som Horsens!!!

For Pia Kjærsgaard må det blive en let sag at forklare Helle Thorning-Schmidt, at udlændingepolitikken på ingen måde er i ansvarlige hænder.

Det burde den være.

Mit håb er, at de to partiledere kan komme så langt med hinanden, at der bliver rettet op på den uholdbare situation.

Det haster!!!

Kilder:  Morgenavisen Jyllands-Posten