01.12.2003

Stakkels Rushy Rashid

Forfatter: Harry Vinter

I TV2s Dags Dato fik vi lejlighed til at overvære en samtale mellem nypakistaneren Jens Harder Højbjerg og hans danske bror Per Harder Højbjerg. Førstnævnte har tidligere været omtalt under DDFs nyheder. ”Du har tidligere sagt, at du ikke vil konvertere til islam, og du har sagt, at din søn ikke skal omskæres. Nu er begge dele sket. Hvad bliver det næste? har du overhovedet nogen grænse?”, spurgte Per sin bror Jens. Det mente Jens, at han har, - men han undlod klogeligt at oplyse, hvor den går. Herfra skal blot udtrykkes et: stakkels Rushy Rashid. Hun forelskede sig i en dansk mand og endte med at blive gift med et udtværet skvat. 1. december: Stakkels Rushy Rashid Forfatter: Harry Vinter Tekst: I TV2s Dags Dato fik vi lejlighed til at overvære en samtale mellem nypakistaneren Jens Harder Højbjerg og hans danske bror Per Harder Højbjerg. Førstnævnte har tidligere været omtalt under DDFs nyheder. ”Du har tidligere sagt, at du ikke vil konvertere til islam, og du har sagt, at din søn ikke skal omskæres. Nu er begge dele sket. Hvad bliver det næste? har du overhovedet nogen grænse?”, spurgte Per sin bror Jens. Det mente Jens, at han har, - men han undlod klogeligt at oplyse, hvor den går. Herfra skal blot udtrykkes et: stakkels Rushy Rashid. Hun forelskede sig i en dansk mand og endte med at blive gift med et udtværet skvat.

 
   
I TV2s Dags Dato fik vi lejlighed til at overvære en samtale mellem nypakistaneren Jens Harder Højbjerg og hans danske bror Per Harder Højbjerg. Førstnævnte har tidligere været omtalt under DDFs nyheder.
”Du har tidligere sagt, at du ikke vil konvertere til islam, og du har sagt, at din søn ikke skal omskæres. Nu er begge dele sket. Hvad bliver det næste? har du overhovedet nogen grænse?”, spurgte Per sin bror Jens.
Det mente Jens, at han har, - men han undlod klogeligt at oplyse, hvor den går.

Herfra skal blot udtrykkes et: stakkels Rushy Rashid. Hun forelskede sig i en dansk mand og endte med at blive gift med et udtværet skvat.


Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810