13.04.2005

Frankrig: et land i opløsning

Vold er blevet en del af hverdagen

Ifølge en ny rapport fra Den Nationale Rådgivende Kommission for Menneskerettigheder i Frankrig steg antallet af trusler og voldelige angreb mod særligt jøder og muslimer i 2004.

Ifølge rapporten er stigningen 90% fra 833 tilfælde i 2003 til 1565 tilfælde i 2004.

Det er det højeste niveau siden rådet begyndte sine årlige opgørelser i 1990. Det er situationen i en af Europas gamle kulturnationer.

Kommissionen er rystet og skriver følgende i rapporten:

”Manifestationerne af racisme og antisemitisme vokser foruroligende i Frankrig og nåede sidste år et exceptionelt og chokerende højdepunkt.”

Rapporten omfatter alene registrerede tilfælde af racistiske overgreb, både sproglige og fysiske.

Heraf udgør angreb på jøder omkring 60 procent, mens resten gælder muslimer.

Overgrebene mod jøderne begås ifølge ifølge Kommissionen fortrinsvis af borgere med arabisk-muslimsk baggrund, mens overrebene mod muslimer begåes af franskmænd fra den yderste højrefløj.

Det er naturligvis en trist udvikling i en gammel kulturnation.

Men, det kan ikke komme overraskende!!!

Frankrig har i de seneste fire årtier haft en vanvittig fremmedlovgivning, som har givet næsten alle, der er ankommet til landet, opholdstilladelse.

Nu står man med resultatet: Et land i etnisk og kulturel opløsning!

Rapporten nævner ikke noget om de mange tusinde overfald, der sker på franskmænd rundt om i de franske storbyer.

Man må håbe, at situationen i Frankrig kan få danske politikere til at træde så meget i karakter, at de erkender, at den danske fremmedlovgivning trænger til nogle gevaldige stramninger.

Der sker nemlig fortsat en stor indvandring til Danmark trods VKO-flertallets forsikringer om det modsatte.

Helt præcis er antallet af fremmede i Danmark vokset med 47.134 personer i den periode, VKO-flertallet har siddet ved magten.

Kilder: Kristeligt Dagblad, den 23. marts 2005

Udlændingestyrelsens database