30.11.2003

Mistillid og nyvalg

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Fyringen af Henrik Gade Jensen fra Kirkeministeriet, på grund af hans skribentvirksomhed omkring fremmeddebatten, er en trist oplevelse i et åbent samfund, hvor man officielt hylder den frie meningsudveksling.

Fyringen af Henrik Gade Jensen fra Kirkeministeriet, på grund af hans skribentvirksomhed omkring fremmeddebatten, er en trist oplevelse i et åbent samfund, hvor man officielt hylder den frie meningsudveksling.
Da ministeriet Fogh Rasmussen blev dannet, var en af de store overskrifter, at denne regering ville modarbejde smagsdommere, hvor end de fandtes.
Sagt med andre ord, det kulturradikale venstrefløjsmonopol om, hvad der er stuerent og hvad, der ikke er, skulle være slut.
Det var der en del, der blev glade for.

Men hvordan er virkeligheden nu to år efter regeringsskiftet. Ja, der er ikke sket noget som helst, hvad det angår. Partierne Venstre og Det Konservative Folkeparti er officielt borgerlige, liberale partier, der burde være modpol til den marxistiske, kulturradikale venstrefløj inklusive Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre.
De har for årtier siden også haft en national holdning, hvor det klart fremgik, at deres politiske handlinger altid skulle gavne Danmark.

Sådan er det ikke mere.

De to regeringspartier har en anden og for dem større dagsorden.
Nemlig den Europæiske Forbundsstat, hvor den liberalistiske tone kan udfolde sig helt frit.
Det er deres sande sindelag.
At Venstre til og med valgdagen tillod Inge Dahl Sørensen og Birthe Rønn Hornbech at profilere sig som skarpe modstandere af den førte udlændingepolitik, ja, det havde kun det formål at skaffe stemmer på valgdagen – og det lykkedes!

Sandheden er, at de to regeringspartier hylder konventionsabsolutismen helt og fuldt.
De ønsker ikke på nogen måde at komme i miskredit hos deres europæiske partifæller. Derfor ønsker de ikke en kritisk røst overfor det store multikulturelle EU-projekt.
Henrik Gade Jensen, er derfor en uønsket og ikke acceptable person, som medarbejder hos kirkeminister Tove Fergo.
Derfor kom den statsministerielle ordre om hans afsked også øjeblikkeligt, efter Dagbladet Informations useriøse forsidehistorie.
Det er en udvikling der har stået på længe.
Især hos Venstre, hvor personer som Poul Hartling og ikke mindst Uffe Ellemann -Jensen klart har drejet partiet i internationalistisk retning.

Derfor vil der heller ikke komme noget politisk afgørende på udlændingeområdet.
Det skal Dansk Folkeparti skrive sig bag øret.

De to regeringspartier, og deres vælgerbagland har kun foragt og disrespekt overfor et parti, der sætter Danmark øverst på dagsordnen.
Det opfattes som et indestængt og antikveret tankesæt, som man nødtvunget af valgresultatet må leve med.

Sognepræsterne og MF’erne Søren Krarup og Jesper Langballe, har respektfuldt forfulgt sagen om Henrik Gade Jensen, og udtalt, at den belaster regeringssamarbejdet meget.
Det er al ære værd.
Men det eneste de to regeringspartier har respekt for, er en mistillidsdagsorden i Folketinget.
Den bør lyde som følger: ” Da det kan konstateres, at Regeringen ikke længere har respekt for den Grundlovssikrede ytringsfrihed, bør Regeringen træde tilbage og udskrive nyvalg.”

Poul Vinther Jensen.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810