04.04.2005

LO og den selvfede middelklasse

Socialdemokraterne og de Radikale afskaffede klassesamfundet - og indfører det nu igen

Debattør og journalist på LO´s ugebrev A4, Lars Olsen har netop skrevet en bog med titlen ”Det delte Danmark”, der udkom 1. april.

Lars Olsen, der er en varm tilhænger af en multietnisk udvikling af Danmark, er bekymret over den ghettoisering, som Danmark oplever netop i disse år.

Han frygter, at udviklingen fortsætter, med det resultat af sammenhængskraften i Danmark forsvinder.

Jeg deler Lars Olsens bekymringer.

Men denne triste udvikling, er jo netop kommet i den periode, hvor Danmark har modtaget i tusindevis af fremmede fra kulturkredse uden for den vestlige kulturkreds!!!

Her bærer fagbevægelsen og LO et stort ansvar med al deres propaganda for det multikulturelle Danmark!!

Hvis ikke Danmark begynder at repatriere disse fremmede, da vil udviklingen gå sin skæve gang, og vi vil udvikle os til et stærkt opdelt Ghetto-samfund.

I sin bog efterlyser Lars Olsen en større ansvarlighed fra de personer, der til dagligt optræder i medierne som talsmænd for kampen mod såkaldt fremmedhad og selvtilstrækkelighed.

Der er en direkte adresse til tre kendte debattører.

Nemlig forfatteren Carsten Jensen, journalist og forfatter Georg Metz samt skoleborgmester i København Per Bregengaard (Enhedslisten).

De tre herrer bliver af forfatteren kaldt hyklere fra den ”selvfede middelklasse”. Det er især Georg Metz noget stødt over.

Til Politiken lørdag den 2. april hævder Metz, at ”det ikke er retfærdigt”.

Kritikken mod Carsten Jensen går på, at Carsten Jensen bor i en stor lejlighed på Østerbro, og har sendt sin datter i privatskole.

Det samme gælder for Per Bregngaard, der har sendt sine adoptivbørn i privatskole.

Den gode Georg Metz må høre for, at han også bor bekvemt på Østerbro.

Lars Olsen efterlyser samtidig en aktiv stillingtagen fra alle de vælgere SF og Det Radikale Venstre ifølge valgresultatet har i nogle af Københavns velstillede boligkvarterer.

Lars Olsen udtaler i Dagbladet Information 30. marts:

”Jeg forstår ikke, at der med de stemmetal SF og de radikale har i nogle af Københavns velstillede boligkvarterer – typisk Information- og Politiken-læsere – ikke kan dannes en forældregruppe der siger:

Vi påtager os et personligt medansvar for integrationen og vil gerne være magnetskole, så vi får fire fem indvandrer i hver klasse.”

Det er her, Lars Olsen tager helt forkert af situationen.

De ledende meningsdannere, politikere og andre såkaldte kulturpersonligheder, der i snart mange år har talt varmt for nødvendigheden af indvandring fra ikke vestlige lande, - de har aldrig tænkt sig, at sætte sig selv ind på det luftige projekt, som multietniseringen af Danmark er.

Den slags opgaver har man folk til.

Derfor kan Lars Olsen glemme alt om at få støtte til at ændre ved den negative sociale skævvridning, som han påpeger i sin bog ”Det delte Danmark”.

Så langt rækker solidariteten ikke hos det elitære borgerskab i kredsen omkring Dagbladet Politiken og Dagbladet Information.

Og slet ikke hos SF og Det Radikale Venstre.

Forældrekredsen på Bordings Friskole og andre privatskoler vil sikkert også gerne være fritaget for at få et muslimsk kontingent af elever fra de forskellige omegnsskoler i hovedstadsområdet.

Deres åbenhed overfor fremmede er blot en ideologisk fernis, der ikke har remtræk til den konkrete virkelighed.

Det er snak og snak. En facade man går og bekræfter hinanden i.

Men nu melder virkeligheden sig. Den store tavse middelklasse er begyndt at stemme med fødderne.

Men Lars Olsen har ganske ret, når han siger:

”Det sociale kit, der er hovedingrediensen i samfundets sammenhængskraft, er ved at smuldre, fordi folk lever i adskilte verdener og opsplitningen slår særligt igennem i folkeskolen, der i stigende grad opdeles i A og B - skoler.”

Ja, vi er ved at være tilbage til tilstande på bolig- og skoleområdet, der minder om det mønster, der var i Danmark i tyverne.

De ”fine” havde deres skoler og latinskolerne efterfølgende, samt deres gode og sikre boligkvarterer. Den øvrige befolkning måtte nøjes med mindre.

Det ændrede Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre på!!

Men de selvsamme partier er nu i færd med at genskabe det delte klassesamfund.

Denne udvikling er ikke til at stoppe.

Medmindre Lars Olsen´s arbejdsgivere LO og den øvrige arbejderbevægelse, - herunder Socialdemokraterne, erkender, at deres indvandrings-projekt igennem de seneste 25-30 år har fået katastrofale virkninger for det ellers socialt afbalancerede Danmark.

Muligheden for at vende tilbage til disse tilstande fordrer, at LO og Socialdemokraterne slutter op om en repatriering af de fremmede fra tredjelandene, - samt et totalt stop for yderligere indvandring.

Kilder: Dagbladet Information, onsdag den 30. marts 2005

Dagbladet Politiken, lørdag den 2. april 2005