20.04.2012

Tal lyver ikke

Forfatter: J. E. Vig

At visse indvandrere koster trecifrede milliardbeløb er hævet over debat

 

Hvis ikke din mobil skulle ringe – den har prioritet et i et og alt – så prøv at koncentrere om dette

Jeg blevet spurgt hvorfor der bruges så mange tal på http://danmark.wordpress.com.

Her er svaret.

B, der er ikke noget dejligt ved tal i almindelighed, som du hævder med et lille sarkastisk træk i mundvigen. Ganske få fatter mange af tallenes regler, så de tror på ord.

Jeg er simpelthen nødt til at vise ‘aberne’, at der findes noget der er sammensat forholdsregning, og som var kendt for fra 2500 år siden til ca.1965. De hævder jeg lyver, ‘for det, som de ikke selv har set, hørt, rørt ved eller lugtet til, eksisterer ikke’. Og når den første har sagt det, gentager den næste det og til sidst hele hylekoret – lidt svarende til krage- og rågeflokke, raprap, ..raprapraprap.

Tal og i øvrigt geometri er universets byggesten – og dem kommer man ikke på tværs.

Men hvis vi nu fik 500 til at fatte, at den danske stat ikke, som den har meddelt, bruger 20-30 mia. kr. på de ikke-vestlige pr. år, men 10 gange mere, samt 50 til at fatte, at dette bl.a. har som konsekvens, at der udbetales i DK 65% mere til de 16-64 årige end til samtlige folkepensionister, samt 10 til at fatte, at dette alene standser systemet.
Samt bare fem, måske kun én til at forstå, at tallenes grafiske afbilding i tiden med kurvestigningstakterne beviser (med universets sikkerhed), at uden voldsom indgriben nu, er det snart overstået her til lands.

Større var min ambition såmænd ikke, for større kunne den ikke være med det menneskemateriale, der er til rådighed. Ordet kom først og gav tanken mening, ja, men der var lissom nogen, der forvirrede med ord efterfølgende, og så nåede vi et helt forkert sted hen.

Dette sker ikke, hvis tallene bruges korrekt og understøtter og garanterer de første ord. Her er ingen debat.

J. E. Vig

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810