29.03.2005

Eurabia

Forfatter: Harry Vinter

Europas integration i den muhamedanske verden

”Det gamle Europa har fået en ny benævnelse, Eurabia”, skrev Arnold Beichman i Washington Times 1/10 2004. ”Den nye benævnelse beskriver med besk humor den voksende islamiske indflydelse i lande som Sverige takket være indvandring og indvandrernes høje fødselsrate”.

Islam-ekspert Bat Ye’or har nu udgivet en bog om Eurabia: ”Eurabia, Land of Dhimmitude”. Dhimmi er et arabisk ord, som bruges om overvundne vantro, som har underkastet sig muslimernes overhøjhed, og som på ydmygende og apartheidlignende betingelser får lov at leve en tilværelse som ”beskyttede”. 

I sin bog fastsætter Bat Ye’or 1973 som året, da islamiseringen af Europa tog sin begyndelse. Oliekrisen i 1973 afslørede de europæiske landes afhængighed af olieforsyninger fra de arabiske lande og gav anledning til aftaler om stabile olieforsyninger til gengæld for en islamisering af Europa.

”Et projekt, som er så kompromiterende for Europa, kunne selvsagt ikke lægges åbent frem i dokumenter og traktater. Europæerne valgte derfor at kalde projektet en dialog; Den Euro-Arabiske Dialog”, skriver Bat Ye’or.

”Dialogen” indledtes mellem de dengang ni EEC-lande og de 22 medlemslande i Den Arabiske Liga.

De arabiske krav var:

1)      En fælles Israel-kritisk politik

2)      Støtte til modernisering af de arabiske lande

3)      Adgang til vestlig videnskab og teknologi

4)      En selvstændig europæiske politik uafhængig af USA

5)      Fremme af arabisk indvandring til Europa og fremme af arabisk og islamisk kultur i Europa

Aftalerne blev under benævnelsen ”dialog” bekræftet ved møder i Bruxelles 6/11 1973 og er blevet videreudviklet ved flere møder siden.

I EU blev nedsat en komite til fremme af ”dialogen”: European Parliamentary Association for Euro-Arab Cooperation (Medea), som udfører lobbyarbejde i alle europæiske lande

Under Kommissionen blev senere nedsat en komite af politiske rådgivere (Gopa), som blandt andre tæller islamister som Tariq Ramadan.

Endelig blev der etableret et Europæiske Observatorium for Racisme og Fremmedhad, EUMC, som hovedsagelig beskæftiger sig med ”islamfobi”, som uvilje mod Europas islamisering kaldes. Det er derfor forståeligt, at centeret forrige år ikke kunne acceptere en rapport, som fastslog, at det var muslimer, som stod bag de fleste overgreb mod jøder i EU.

Kronen på værket er ifølge Bat Ye’or programmet ”Dialog mellem folk og kulturer i EU-Middelhavs-regionen”, som formanden for EU-Kommissionen, Romano Prodi, fremlagde i oktober 2003. Programmet blev vedtaget af EU i december 2003.

Programmet forudser, at folkene på begge sider af Middelhavet om 25 år vil være forenede i ét samfund med en fælles skæbne.

”I løbet af de seneste 50 år er befolkningstallet i den arabiske verden vokset fra 80 mio. til 320 mio. af hvilke 50% er under 20 år”, konstateres det i rapporten.

Med den befolkningsudvikling er der ingen tvivl om hvem, der om 25 år vil bestemme over ”den fælles skæbne”, og Bat Ye’or betegner da også programmet et ”program for europæisk dhimmitude” - overgang fra en tilværelse som frie til en fremtid som underkastede i et hjørne af den islamiske verden. 

 

Tilværelsen som dhimmi

Dhimmi er arabisk og betyder ”beskyttet”. Ikke-muslimer, som overvindes i hellig krig, ”jihad”, kan redde livet og få en beskyttet status ved at underkaste sig et sæt af regler. Systemet blev første gang etableret i 628, efter at Muhammed og hans hær havde indtaget en jødisk oaseby. De jøder, som ikke blev dræbt, blev tvunget til at indgå en pagt, som fastsatte deres status som undermennesker. I årene efter udviklede dhimmi sig til et apartheidsystem, som indebærer en slavelignende status for ikke-muslimer.

Efterleves reglerne ikke til punkt og prikke, er pagten brudt, og ikke-muslimerne er hjemfaldne til dødsstraf. Den straf ramte for 90 år siden mellem 1½ og 2 mio. armeniere, - en betragtelig del af Tyrkiets indbyggertal på daværende tidspunkt.

Blandt reglerne for ”beskyttede” er:

 

Beskyttede skal betale en særlig skat, jizya.

Deres ejendom overtages af muslimer, som de derpå skal betale leje til.

Beskyttede må ikke bygge nye kirker eller restaurere de gamle.

Beskyttede må ikke hindre nogen af deres egne i at konvertere til islam.

Ægteskab eller seksuel kontakt med en muslimsk kvinde straffes med døden.

Beskyttede skal stå op i muslimers nærværelse.

Beskyttede skal gå til side for muslimer på fortovet.

Beskyttede skal tiltale muslimer i en lav og ydmyg tone.

Blasfemi mod islam straffes med døden.

 

Flere af disse regler er allerede i praksis taget i anvendelse i Europa.

For eksempel er kontakt mellem en ikke-muslimsk mand og en muslimsk kvinde en umulighed.

Der er eksempler på, at kristne mænd har konverteret til islam for at kunne blive gift med en muslimsk kvinde.

Når tolerancen skal leve sammen med intolerancen, blivere det altid på intolerancens betingelser.

 

Konsekvensen

”Hvad er problemet? Vi kan jo bare allesammen konvertere til islam”, vil mange tilpasningsvillige europæere sige.

Konsekvensen kan man se overalt i Tyrkiet, Nordafrika og Mellemøsten, som er områder, der tidligere havde blomstrende kristne samfund.

I muslimske samfund skal alt indrettes i overensstemmelse med koranen og Muhammeds livsførelse i 600-tallets Arabien.

Derfor kvæler islam initiativ, kreativitet og livsglæde, hvorved der skabes stilstand og fattigdom overalt, hvor islam trænger frem, - selv når rigdommen vælter op af jorden i form af olie.

Det er på den baggrund, man skal forstå, hvorfor de europæiske ledere på topmødet d. 22.-23. marts måtte konstatere, at Europa er sakket yderligere bagud i forhold til USA og andre konkurrenter og så sig nødsagede til at ”justere” Lissabon-strategien, som skulle gøre EU til teknologisk førende område før år 2010.

Det lades sig simpelthen ikke gøre med en voksende klods omkring benene!

 

Løsningen

Massive hjemsendelser af herboende muslimer er det eneste, der kan forhindre Europas forvandling til dhimmi-område i udkanten af den stagnerende muslimske verden.

 

Kilder:

http://washingtontimes.com/commentary/20040930-082914-7106r.htm 

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/083864077X/qid=1103418597/sr=8-1/ref=sr_8_xs_ap_i1_xgl14/002-6649055-8204813?v=glance&s=books&n=507846

http://www.dhimmitude.org/d_today_eurabia.php

http://www.frontpagemag.com/Articles/Printable.asp?ID=12857

http://europa.eu.int/comm/dgs/policy_advisers/experts_groups/dei_saggi_group/raisons_etre/index_en.htm

http://www.freeworldacademy.com/globalleader/europeanconstitution.htm

http://www.dhimmi.com/dhimmi_overview.htm

http://www.domini.org/openbook/umar.htm

http://www.di.dk/oekonomiogsamfund/emne.asp?page=doc&objno=715871

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810