06.04.2012

Breivik har en pointe

Forfatter: Erik Dagø

De norske politikere vasker hænder som Pontius Pilatus

 

De norske politikere vasker hænder som Pontius Pilatus

Havde ikke de norske regeringer, med den nuværende statsminister Stoltenbergs far, Thorvald Stoltenberg, (Flygtningehøjkommissær og udenrigsminister mm) i spidsen, uden at spørge befolkningen omdannet Norge til et multietnisk land med ufred og enorm vækst i kriminalitet – helt i strid med den norske folkesjæl, havde der ikke været en Breivik! De, der har skabt et hadfyldt samfund, opfører sig nu som Pontius Pilatus (romersk præfekt, der dømte Jesus til døden) og vasker hænderne ved håndvasken! Havde Brevik nu egenhændigt dræbt 70 talibanere og måske Osama Bin Laden, så havde han været en rigtig korsridder og fået en medalje af kongen og var udråbt som helt!

Han valgte de forkerte og uskyldige ofre til sin vanvittige handling, som jo havde Pilatus´erne som de egentlige adressater!

Er der nu flere Breivikker i Norge og måske i Danmark?  Uden al tvivl!

Den Danske Forening (DDF) blev startet i 1987, som den første forening i Norden i kampen mod indvandring og fremmedgørelsen mv. Lederen af cancerregisteret, dr. med  Johannes Clemmensen, blev første formand med den begrundelse, “at hvis jeg konstaterer i cancerregisteret, at hovedparten af den danske befolkning ville dø, så var jeg forpligtet til at slå alarm og underrette regeringen”. Fremmedgørelsen af Danmark var ligeledes for ham nødvendig at bekæmpe! Modsætningsvis sagde Ritt Bjerregaard, da hun vendte hjem fra de gyldne sale i Bruxelles: ”at det glædede hende, at halvdelen af eleverne i hendes gamle skole på Enghavevej nu var udlændige!”

I Norge, Sverige og Finland opstod hurtigt “DDF- Foreninger”, som sendte repræsentanter til møder i Danmark. Fra Norge kom navnlig gamle frihedskæmpere, som ædelmodigt havde bekæmpet den tyske besættelse med våben i hånd. De anså fremmedinvasionen af Norge ud fra samme synsvinkel, som den tyske besættelse  og talte meget om at tage våbnene i anvendelse igen for at forsvare Norges herligheder! Det var almindeligt at høre incl.: “Var jeg bare noget yngre!”

I dette miljø af gammel, norsk selvopholdelsesdrift fra vikingetiden er Breivik vokset op. Derfor kan han ikke selv se sine handlinger, som var logiske for ham, som morderiske !

Jens Toldstrup fortrød

Den store,danske nedkastningschef, Jens Toldstrup, var med i DDF og sagde noget lignende, men mere, at han fortrød at have brugt fem år af sit liv på kampen mod nazismen med ødelagt liv og heldbred til følge, når han nu konstaterede et så skvattet folk lader sig rende over ende af os helt fremmede kulturer, der intet kunne tilbyde danskerne – tværtimod!

DDF var set i det lys en meget vigtig lynafleder i sagen dengang sammen med telefonavisen “Den Frie Stemme”, hvor folk anonymt kunne komme af med deres til tider meget voldsomme vrede!

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810