28.03.2012

Politikens hykleri er enestående

Forfatter:

Så snart terror udøves af fanatiske muslimer, stiller Politiken sig forstående an.

http://politiken.dk/debat/ECE1581460/politikens-hykleri-er-enestaaende/

Så snart terror udøves af fanatiske muslimer, stiller Politiken sig forstående an.

»Tragedien i Toulouse må ikke misbruges politisk«.

Sådan lød opfordringen i Politikens leder 22.3., efter at en franskmand med algerisk baggrund og tilknytning til terrornetværket nogle dage forinden havde myrdet syv mennesker, heraf tre børn og en lærer, blot fordi de var jøder – og så gik avisen ellers i gang med at misbruge tragedien politisk.

LÆS LEDER http://politiken.dk/debat/ledere/ECE1576554/tragedien-i-toulouse-maa-ikke-misbruges-politisk/
Nej, ingen andre end Politiken må misbruge tragedien politisk, og hvad gjorde Politiken, efter at den psykopatiske massemorder Breivik havde nedslagtet 77 mennesker på Utøya i Norge?

Avisen kædede allerede dagen efter massemordet sammen med »tonen i debatten« og misbrugte dermed i høj grad den ufattelige tragedie til at sætte ugler i den indenrigspolitiske mose midt i en valgkamp.

Umiddelbart efter massakren i Toulouse forlød det håbefuldt, at gerningsmanden havde »neonazistisk« baggrund. Man anede med andre ord et ’håb’ om, at der var tale om en fransk udgave af Breivik.

Så meget desto større var skuffelsen, da det viste sig, at gerningsmanden var en fanatisk muslim.

Jeg kan berolige Politiken med, at vi i DF ikke har tænkt os at efterabe Politiken. Efter vores opfattelse var Mohamed Mehra nøjagtig lige så psykopatisk og afstumpet som Breivik.

Den eneste forskel er, at mens Breivik handlede på egen hånd, sympatiserede Mohamed Mehra med et terrornetværk, hvis terrorceller har hundredvis af menneskeliv på samvittigheden.

Så mon ikke Politiken skal blande sig uden om den franske valgkamp og undlade at give gode råd til præsident Sarkozy om at sløjfe sin »farlige retorik«?

Eksistensen af hermetisk lukkede parallelsamfund, omfattende kriminalitet og en snigende islamisme har plaget Frankrig i mange år, uanset hvem der var ved magten.

Massemordet i Toulouse bekræfter, i hvor høj grad integrationen er slået fejl i det franske samfund.

Så snart terror udøves af fanatiske muslimer, stiller Politiken sig forstående an og retter det politiske skyts mod Vesten, og når der er tale om højreekstremistisk terror, fremstilles DF som ophavsmanden.

Hvis der er en ting, jeg må tage hatten af for, så er det Politikens fantastiske evne til altid at udpege ’højrefløjspolitikere’ som de virkelig skyldige i terroren. Uanset om den bliver begået af neonazister eller muslimske fanatikere.

Det er altid højrefløjens ’tone’, der fremprovokerer terrorhandlingerne.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810