14.02.2012

Tragikomiske mångkulturella Sverige

Forfatter: HV

I Malmøs indvandrerghetto vil man "skide på svenskerne".

Der er udgivet en biografi om den succesfulde forboldspiller Zlatan Ibrahimovic, som voksede op i indvandrerghettoen Rosengården i Malmø. Bogen er skrevet i jegform af David Lagercrantz og har titlen "Jeg er Zlatan Ibrahimovic".

Zlatan er født og opvokset i Malmø, og begge hans forældre er europæere fra henholdsvis Bosnien og Kroatien. Man kunne derfor forvente, at han nemt ville blive "inkluderet" i det mångkulturella folkhem. Men sådan er virkeligheden ikke.

Et par citater beskriver virkeligheden:

"Svensk TV var ikke noget ved at have. Det var slet ikke inde i billedet. Vi levede i en helt anden verden".

"Han er 17 år, før han første gang bevæger sig de få kilometer ned i centrum af Malmø, og han er 20 år, før han ser en svensk film".

Kilde: Jyllands-Posten 14/2 2012.

Dette er den mångkulturelle virkelighed for en EUROPÆISK andengenerations indvandrer. Fuldend selv udsagnet.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>