17.01.2012

Sandheden om Kosovo kommer frem

Forfatter: Harry Vinter

Danmarks angreb på Serbien byggede på manipulation og var folkeretsstridigt

Den såkaldte massakre på civile i Rugovo, som var begrundelsen for NATOs angrebskrig imod Serbien, har aldrig fundet sted.

Tyske observatører, som var til stede i Rugovo i januar 1999, letter nu samvittigheden og forklarer, at de billeder af dræbte civile, som blev vist frem som bevis på en massakre, var manipulerede.

De viste ikke virkeligheden, som var, at de dræbte var bevæbnede UCK-terrorister, som var faldet i kamp. Udeladt var de mange fotos, som viste både våben, ammunition og UCK-emblemer på de dræbtes jakker.

Vi kan hermed slå fast, at Danmark i 1999, på radikal og socialdemokratisk foranledning, deltog i en regulær angrebskrig imod et andet europæisk land.

Danmark deltog dernæst i at ændre grænser ved at frarøve Serbien 10% af landets territorium, som derpå blev overladt til muslimske indvandrere fra Albanien.

Danmark deltog i en klar krænkelse af Folkeretten og skal på den baggrund naturligvis trække sin anerkendelse af røverreden Kosovo tilbage.

 

Kilder:

http://www.ndr.de/fernsehen/sendungen/s-h_magazin/zeitreise/kosovo197.html

http://dijaspora.wordpress.com/2012/01/17/scharpings-lugen-vor-einem-millionenpublikum-entlarvt-willi-wimmer-cdu-jugoslawien-krieg-war-ein-ordinarer-angriffskrieg-es-begann-mit-einer-luge-deutschlands-weg-in-den-kosovo-krieg-e/

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810