14.12.2011

Fælles ”Husholdningspenge”

Vi danske, Vi er dybt afhængige af hvad der foregår i EUROPA

Fælles ”Husholdningspenge”

Som ”gammel” EU-modstander siden 1969,  er det lidt af en opgave at skrive en artikel om EU og alle de genvordigheder dette planøkonomiske projekt  er havnet i.

Men jeg vil forholde mig til fakta.

Og det er, at Danmark er en del af Det Europæiske Samarbejde. Det kan man bryde sig om eller lade være. Men det er en realitet.

Vi Danske, har heldigvis været så politik ”ædru” , at vi – ikke-  har tilsluttet os Euro-samarbejdet.

Det skal vi, -  ikke - takke vore politikere for!!

Ved Folkeafstemningen om Euro-samarbejdet, blev resultatet  et historisk eklatant nederlag for ”Den Herskende Elite”. Alt hvad der kunne krybe og gå af magt og vælde - ja selv Nationalbanken  anbefalede et JA, til Euro-samarbejdet, - og så går Folket hen og stemmer NEJ!!!

Det var en stor dag for Det Dansk Folkestyre.

Men nu her i  2011, står Euro-samarbejdet  med ryggen mod muren. Det er historien om en luftigt projekt, hvor man blander ”husholdnings-pengene” sammen.

Det er  et dristigt projekt!!!

Det kræver, at man er enige om, hvornår man skal stå op og møde på arbejde, - og hvornår man holder fyraften!!!

I Grækenland, Portugal,  Spanien, - og Italien med, - der møder man sent,- og går tidligt hjem. Dertil lange pauser. Det holder naturligvis ikke , når man har en fælles valuta.

Dette er kærnen i de store forhandlinger om Euro-samarbejdet.  Det kræver disciplin at have fælles valuta.

I dette spil, står Danmark – heldigvis – udenfor. Men, Vi danske, Vi er dybt afhængige af hvad der foregår i EUROPA!!!.

Derfor skal Vi tiltræde den Redningspakke, som er ved at blive en realitet, - Det kræver en hel masse penge, - Men Helle Thorning Schmidt , hun skal tilslutte sig den redningspakke som man er ved at beslutte sig for.

Det koster Danmark nogle milliarder, men alternativet er en dyb, dyb økonomisk ressions-periode, som ingen ansvarlig europæer kan se overhørig.

Poul Vinther JensenPoul Vinther JensenPoul Vinther Jensen

talerne fra Folkefesterne 2014-2018