05.11.2011

Dansk Folkeparti sendt udenfor

Finansministeren svarer ikke på spørgsmål fra Dansk Folkeparti.

Dansk Folkeparti  sendt udenfor.

Dansk Folkeparti anklager finansminister Bjarne Corydon (S) for at spille med mærkede kort i spillet om næste års finanslov.

Samtidig med at finansminister officielt ikke har udelukket nogle partier, så afviser han nemlig - som en del af forhandlingerne - at svare på spørgsmål fra Dansk Folkeparti.

- Det viser, at den megen snak om det brede politiske samarbejde er rent bluff, siger Dansk Folkepartis finansordfører, Kristian Thulesen Dahl.

- Hvis vi ikke kan stille spørgsmål - og svar på - hvilke konsekvenser det for eksempel får på grænsehandlen, hvis man hæver afgifterne, så kan vi jo reelt ikke forholde os til det, som regeringen har foreslået, siger Kristian Thulesen Dahl-

Bjarne Corydon afsluttede ellers fredag eftermiddag den første forhandlingsrunde, de såkaldte sættemøder, med at erklære over for pressen, at ingen partier har meldt sig ud af forhandlingerne om næste års finanslovforslag.

Da Dansk Folkeparti, efter at have været inde hos finansministeren, forhørte sig om, hvordan partiet under forhandlingerne fik svar på sine spørgsmål, lød den kortfattede e-mail fra Finansministeriet imidlertid:

“I må meget gerne stille dem via Folketinget.”

Denne total – afvisning, skal Dansk Folkeparti ikke være ked af.

Det betyder, at partiet får plads til at koncentrere sig om  kærneområdet.

Det vil sige, at sikre de svageste i samfundet. Dernæst at sætte en dagsorden for det afgørende politiske sprøgsmål for Danmark, - nemlig, at bevare Danmark som en suveræn nationalstat . Det vil sige, at rejse spørgsmålet om begrebet REPATRIERING.

Uagtet, hvor svært det vil være, bør Dansk Folkeparti  sige det forløsende ord fra Folketingets talerstol.

Poul Vinther Jensen.

Kilde: Dagbladet Information/ Ritzau. Den. 5.  11 2011.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>