23.08.2011

Jens Stoltenberg talte 21.08.2011

Forfatter: Poul Vinther JensenNorges statsminister, Jens Stoltenberg, var den sidste taler i den officielle mindeceremoni, der søndag eftermiddag blev afholdt i Oslo Spektrum hvor 6000 personer var samlet for at mindes de 77 personer, der døde i terrorhandlingerne i Oslo og på Utøya den 22. Juli.

Her sagde Jens Stoltenberg ved afslutningen følgende:
”I dag standser vi tiden for at mindes de døde. Vi gør som en nation. Sammen mistede vi det umistelige. 77 mennesker Sammen vandt vi over hadet. Sammen omfavner vi åbenheden, tolerancen og fællesskabet”
Statsministerens budskab var, at Norge skal stå sammen som et folk, selvom en sådan tragedie har ramt det norske folk. Stoltenberg sluttede med følgende:

”Uanset, hvor du bor, uanset, hvilken Gud du tror på. I fællesskab knytter vi en ubrydelig lænke af omsorg, demokrati og tryghed. ”

Det er store ord. Men selv i denne tragiske situation, er det nødvendigt at  fortælle den norske statsminister, at hans regering fører en vanvittig udlændingepolitik. Med over 200 nye flygtninge pr dag i 2010, vil Norge , og her især hovedstaden Oslo blive til en multietnisk by, som ikke deler værdier.

Det Norske Arbejderparti, - bør  gennemtænke konsekvenserne af den førte udlændingepolitik igennem de seneste 35 år. Arven fra Gro Harlem Brundtland, har været uholdbar. Den skabte en vanvittig  bevæbnet enegænger. Men også en etnisk opdelt befolkning, som aldrig er blevet spurgt, om man ønsker ” Det farverige fællesskab”

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810