23.08.2011

Deklarationen om Libyens fremtid

Retten til religiøs frihed indgår ikke i overgangsrådets plan for fremtidens Libyen, men det er, fordi det ikke er nødvendigt at præcisere, lyder det
Libyens Nationale Overgangsråd fastslog i marts, at et nyt frit Libyen skal være muslimsk. Overgangsrådet offentliggjorde ved den lejlighed en ottepunktsplan, der beskriver principperne for et nyt, demokratisk Libyen med en lang række frihedsrettigheder, som er kendt fra FN.

Men retten til religiøs frihed, som ellers plejer at være en vigtig ret for religiøse mindretal, indgik ikke i ottepunktsplanen.

”Deklarationen om Libyens fremtid indeholder ikke referencer til religiøs frihed, fordi Libyen er et 100 procent muslimsk land. Det er et meget homogent samfund,”

Kilde: Kristeligt Dagblad, den 23. august 2011.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>