19.07.2011

Ren besked.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Ingen muslimske ministre

Ren besked.

Den republikanske præsidentkandidat Herman Cain mener, at amerikanerne har ret til at forbyde islamiske moskeer, da muslimerne angiveligt ønsker at indføre sharia-lov i USA.

Cain kom med sin udtalelse, da han på tv-stationen Fox News blev bedt om at kommentere et opgør i staten Tennessee, hvor lokale indbyggerne forsøger at forhindre opførelsen af en ny moske.

– Det, de er utilfredse med, er det faktum, at Islam både er en religion og et sæt love, nemlig sharia, siger Herman Cain.

– Det er den store forskel på Islam og vore andre, traditionelle religioner. Islam adskiller ikke stat og religion, mener han.

Ingen muslimske ministre.

Herman Cain - en sort forretningsmand, der er kendt for at tale lige ud af posen - er en af de foreløbig syv republikanere, som ønsker at udfordre Barack Obama ved præsidentvalget i 2012.

Han er tidligere direktør for pizzakæden Godfathers Pizza og støttes af Tea Party-bevægelsen, der ønsker en minimalstat, som ikke blander sig i den enkelte borgers liv.

Cain har tidligere erklæret, at han ikke vil have muslimer i sin regering, hvis han bliver valgt som USA's næste præsident.
Der er cirka tre millioner muslimer i USA.

Kilde: Ekstra Bladet. Den 18 juli 2011.           

               

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810