30.06.2011

Kommer Saudi-Arabiens tur snart?

“Kommer Saudi-Arabiens tur snart?

AF CHERIF EL-AYOUTY, FRA MARTS 18TH, 2011

WIKILEAKS.

Hillary Clinton: Saudi-Arabien finansierer al-Qaeda og Taleban

Saudi-Arabien er verdens største bidragyder til islamisk militante grupper som afghansk Taleban og pakistanske Lashkar-e-Taiba, men den saudiske regering er ifølge USA’s udenrigsminister, Hillary Clinton, modstræbende i forhold til at stoppe pengestrømmen, skriver The Guardian.

»Mere skal gøres, da Saudi-Arabien stadig er en altafgørende finansiel støtte for al-Qaeda, Taleban, Lashkar-e-Taiba og andre terrorgrupper «, står der i et hemmelig dokument med Clintons underskrift fra december 2009, som er lækket af WikiLeaks.

Rige konservative sender penge
Lækagen understreger, at rige konservative donorer i Saudi-Arabien i høj grad finansierer konflikten i Afghanistan og militante grupper, der forsøger at destabilisere regeringen i Pakistan.

I Saudi-Arabien sker det ofte, at militante på jagt efter finansiering kommer ind i landet forklædt som hellige pilgrimme. Her opretter de dækfirmaer for at kunne hvidvaske penge eller modtage donationer fra regeringsgodkendte velgørenhedsorganisationer. “

Ovenstående, bør  få enhver ansvarlig politiker til revurdere Vestens forhold til Saudi-Arabien.

Det saudiske kongedømme, er et ultra-konservativt isalmisk despoti, hvor enhver undersåt I princippet må leve efter magthavernes befalinger. Gør man ikke det, bliver man anholdt og kan se frem til lange fængselsstraffe, eller henrettelse.

Vesten, der forsøger at bringe fred I Afghanistan og andre uro områder, bør stille Saudi-Arabien og andre konsevative islamiske lande stolen for døren.

Poul Vinther Jensen

Kilde: CHERIF EL-AYOUTY. WIKILEAKS den 18 marts 2011.

Mosbjerg Folkefest 2021

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening

Antologien om Ole Hasselbalch
         udkommer i sidste uge af maj måned.

det frie ord>>>

OPGØRET >>>