16.06.2011

Tilegnet Fru Marlene Wind

Tilegnet Fru Marlene Wind.
 Jeg har læst, at De har den opfattelse, at Danmark har valgt "DEN INDRE SVINEHUND" ved at stille krav om permanent toldbevogtning ved de danske grænseovergange. Det er ikke bare en ret, - men en pligt for enhver dansk regering, der har ansvaret for, at der ikke kommer ubudne gæster til landet.
Det med de åbne grænser, som Schengen-samarbejdet står for, er forlængst blevet en parodi.
 At fremtrædende erhvervsfolk plæderer for en åben grænse, - ja det er jo det rene hysteri. Danmark er fuldt medlem af EU, det vil sige at alle vare og tjenesteydelser kan krydse grænserne uden noget som helst problem.
Det ville også være tilfældet, hvis Danmark ikke var medlem af EU. Dog med undtagelse af landbrugsvarer.
 Overalt i Europa, kæmper myndighederne for at begrænse den illegale indvandring og den organiserede stor-kriminalitet. Men det bekymrer åbenbart ikke fru Wind. Jeg kan anbefale Marlene Wind at læse den franske filosof Régis Debray der har et helt andet syn på begrebet GRÆNSE.
Han har bl.a. skrevet følgende:
I sin seneste bog "Eloge des Frontiéres (LOVSANG FOR GRÆNSERNE) forsvarer han de fordums skarpt optrukne grænser. Han skriver følgende:

"Ved udviskning af grænserne, tjener man udelukende de store virksomheders interesse, og det grænseløse samfund er de riges og mafiaernes kæphest.
 Ved at få kapitalens og varernes frie bevægelighed til at fremstå som et hjerteligt skæbnefællesskab, skjuler de multinationale virksomheders broderskab."
Se her er en person, der har taget pulsen på de magtbegærlige eurokrater.
Må disse kloge betragtninger nå Fru Marlene Wind.

Mosbjerg Folkefest 2021

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening

Antologien om Ole Hasselbalch
         udkommer i sidste uge af maj måned.

det frie ord>>>

OPGØRET >>>