29.04.2011

Bo Lidegaard ny kulturradikal bannerfører på Dagbladet Politiken.

Zenia Stampe gør i sit blog-indlæg et ihærdigt forsøg på at fastholde Bo Lidegaard som den nye kulturradikale bannerfører på Dagbladet Politiken.

Det tror jeg ikke bliver tilfældet. Jeg har læst det meste af det, Bo Lidegaard har udgivet i bogform. Her står det eminente værk over diplomaten Henrik Kaufmann "I Kongens Navn" som et storværk.
Hvis jeg skal beskrive den nye chefredaktør på Dagbladet Politiken, så er han en person, der tager bestik af den konkrete virkelighed.
Dernæst en jordnær person, der vil beskrive den virkelighed, der er tilstede ude i samfundet nationalt og internationalt. Som en trænet embedsmand i det udenrigs og sikkerhedspolitiske område, er Bo Lidegaard bekendt med, at der ikke findes et glansbillede af, hvordan verden ser ud. Og at det ikke er muligt at skabe et sådant.

Mosbjerg Folkefest 2021

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening

Antologien om Ole Hasselbalch
         udkommer i sidste uge af maj måned.

det frie ord>>>

OPGØRET >>>