08.03.2011

Pia Christmas-Møller

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Pia Christmas-Møller, har ikke nogen fremtid i Det konservative Folkeparti

Pia Christmas-Møller, har ikke nogen fremtid i Det konservative Folkeparti. Hun er ikke i stand til at indfri konservative vælgeres krav om et betydelig strammere udlændingelov.
Udviklingen de seneste ti år, fortæller jo, at antallet af herboende borgere fra den -ikke-vestlige kulturkreds er blevet fordoblet siden det såkaldte "systemskifte"
At Pia Kjærsgaard kan underholde sig selv med påstanden om at Dansk Folkeparti er garant for den stramme udlændinge politik, - ja det bliver hendes sag.Form gør ingen sommer, - når det gælder politiske krav om ændringer.
Dem der følger med, ved at virkeligheden forholder sig anderledes.

Falkeøje har beskrevet situationen udførligt på Snaphanen med følgende:

"Jeg synes grundlæggende at det er Pia Kjærsgaard, der virker "dum og skadelig" for udviklingen i Danmark og at hendes læsning af de intellektuelle i hendes parti er "kluntet" Den politiske kamp bliver ikke afgjort af form men af indhold.
Hvis man er stærk nok holder man sandheden, som "the high ground" og tvinger i længden sin vilje nedover sine fremstormene uvidende modstandere, som bliver besejret gennem tab af argumenter og ansigt.
Hedegaard og præsterne har ret og de er ikke ilet i kamp utålmodige efter at få en hurtig afgørelse, men som general Buford valgt et sted, hvor de havde højdedraget. Scenen er sat til endnu en nedslagtning og hvis Kjærsgaard har lidt fornuft holder hun enten med sejrherrerne eller holder sig væk."

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810