02.02.2011

Debat.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

I Dagbladet Politiken, har der efter retssagen med Lars Hedegaard været en del debat

Debat.

I Dagbladet Politiken, har der efter retssagen med Lars Hedegaard været en del debat  på bl.a. Rune Engelbreckt  blog og tilsvarende  hos Zenia Stampe.

Der har været rigtig mange indlæg. En del har støttet Lars Hedegaard  og Jesper Langballe, og givet de to  blog –skribenter tørt på. Jeg har selv deltaget i debatten  med følgende.

POUL VINTHER JENSEN 13:11 1. FEB

Vedr. Retssagen om Lars Hedegaard.
For det første, burde 266b ikke være en del af den danske straffelov.Det er en totalitær lov, der giver statsmagten et redskab til at underkue vigtige oplysninger.

Bl.a, at der i den islamiske kulturkreds finder æresdrab og voldtægter sted i tusinde vis af tilfælde. Hvis man er i tvivl, så slå ind på Nur Beir, der er fhv. næstformand i Etnisk Ligestillingsråd, nu publicist i Tyrkiet.
Her kan man læse udførlige rapporter om begrebet æresdrab og voldtæger. Det er ikke blot på landet disse skændigehandlinger finder sted.
Det er blevet et storbyfænomen over alt i Tyrkiske storbyer.
Men tilbage til Lars Hedegaard. Han har - ikke- udtalt at alle fra den islamiske kulturkreds begår æresdrab og voldtægter. Men han har givet udtryk for, at det finder sted i nogle familier. Dette er i fuld overensstemmelse med de faktiske kendsgerninger. Jeg vil anbefale Rune E. Larsen at læse Nur Beir´s udførlige beskrivelser. De venligste hilsner Poul Vinther Jensenv deltaget i debatten med tre indlæg. Som jeg bringer her på DDF´s hjemmeside.

AF POUL VINTHER JENSEN 16:10 1. FEB

Zenia Stampe udviser i sin artikel om L. Hedegaards stor interesse for, at ingen bliver udsat for racistisk forfølgelse. Det er jeg stensikker på, at såvel Lars Hedegaard og Jepser Langballe vil kunne tilslutte sig.

Men det betyder ikke, at man skal afholde sig fra at kritisere forholdene i andre kulturkredse. I den islamiske kulturkreds, er der en udbredt antisemitisme, det gælder ikke alle, men det er udbredt og er også tilstede i de islamiske kredse i Danmark.
Senest jeg stiftede bekendskab med dette fænomen var ved den seneste Israel-demonstration på Rådhuspladsen i København for et par år siden. Her kunne man opleve at unge mænd fra islamiske lande stod med store plakater, hvorpå der stod DRÆB ALLE JØDER- For mig personligt var det ikke særlig rart, for gjaldt jo også min to kære dansk/jødiske børnebørn.
Jeg var noget nedtrykt over denne hændelse, men trøstede mig ved. at det ville Statsadvokaten for København og Bornholm tage sig af. Statsadvokaten skal nemlig - af egen drift - drage omsorg, at der holdes ret i riget.
Her var der tale om kontante dødstrusler.
Men intet skete. Men når det gælder J Langballe, og Lars Hedegaard. så er der andre boller på suppen.  Til dig Zenia Stampe, vil jeg spørge, om ikke du kan få Statsadvokaten og Justitsministeren til at fortælle hvorfor, det er ikke er rejst en sag for disse grove trusler. De venligste hilsner Poul Vinther Jensen.

AF POUL VINTHER JENSEN 14:29 1. FEB

Zenie Stampe er en svoren tilhænger af 266b.Det er jeg ikke!! 
I den aktuelle sag om Lars Hedegaard´s udtalelser i et interview, - som senere blev bragt på Snaphanen, - uden hans medvirken, bliver der ikke sagt noget der er strafbart. 
Det er en realitet, at der i den islamiske kulturkreds finder masser af voldtægter og æresdrab sted.
Dermed er der ikke sagt at det er alle i denne kulturkreds der begår disse uhyggelige overgreb.Langtfra!! 


Jeg vil opfordre Zenia Stampe til at læse Nur Beir´s rapport om stærkt stigende antal af æresdrab og voldtægter i Tyrkiet.Den findes på nettet.
Det er især i storbyerne dette finder sted.
Det er virkelighed. Og derfor må det være tilladt at bringe disse realiteter ud i det offentlige rum. Hvis ikke dette er lovligt i henhold til 266b. Ja, så lever vi ikke i et åbent og frit demokrati.
Det burde bekymre en af dagspressens medarbejdere. Især på Dagbladet Politiken, der jo skilter med begrebet "Organet for den højeste oplysning."
Jeg er sikker på, at salig Viggo Hørup vil være ganske enig med undertegnede i dette centrale sprøgsmål.
Der må være ytringsfrihed til at sige og fortælle det, der rent faktisk finder sted.
Det er det Jesper Langballe og Lars Hedegaard har gjort.
De venligste hilsner Poul Vinther Jensen.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810