27.01.2011

Barnerov

Forfatter: HV

Danske teenagepiger lokkes ind i ulovlige islamiske ægteskaber

Danske teenagepiger lokkes ind i ulovlige islamiske ægteskaber

"Danske piger helt ned til 16 år gifter sig med muslimske mænd i islamiske ægteskaber. Det sker uden de danske forældres samtykke, og før pigerne er myndige, som det ellers kræves ved et dansk ægteskab.

Ifølge Justitsministeriet er ægteskaberne ikke juridisk gyldige, men pigerne indgår en islamisk ægteskabskontrakt om bl.a. medgift og bindes af en række regler. Dermed er der reelt tale om en parallel til den danske ægteskabslovgivning."

Det oplyser Berlingske Tidende 21/1: http://www.b.dk/nationalt/imamer-vier-danske-teenagere

 

Det kan tilføjes, at muslimske mænd udfører tilsvarende rov af ikke-muslimske pigebørn i alle lande, hvor der bor både muslimer og ikke-muslimer. I England foregår det typisk ved hjælp af narkobedøvelse. I bl.a. Egypten, Pakistan og Indien foregår det som regel ved direkte bortførelser.

Metoden sikrer islams konstande vækst ved at tvinge ikke-muslimske piger til at føde muslimske børn og samtidig berøve ikke-muslimer fremtidige ikke-muslimske efterkommere.

Samtidig håndhæver muslimer et forbud mod ægteskab mellem ikke-muslimske mænd og muslimsk ejede kvinder. Det er den slags, som almindeligvis benævnes racisme, - skønt det intet har med race at gøre.

Eksempler kan bl.a. læses på:  http://www.thereligionofpeace.com/

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810