07.03.2005

Islamiseringen af Europa har sin pris overalt

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Europæiske politikeres leflen for den mellemøstlige totalitære Islam, betyder mindre frihed og åndeligt råderum for de europæiske folk

Med den fortsat stigende islamisering af Europa, vil der i fremtiden blive mange eksempler på, at tingenes tilstand har ændret sig.

Herhjemme tales der nu højlydt om at adskille stat og kirke. Et af argumentet er, at Danmark i dag er et multietnisk samfund, hvor islam er den næststørste religion.

Det er ikke noget man sådan lige gør, det kræver en grundlovsændring, - heldigvis. Men man skal ikke tro, at forkyndelsesfriheden bliver sikret af den grund.

Hvis den protestantiske kirke bliver sidestillet med enhver religion, da vil eks.vis  islam få samme plads og samme status som den kirke, der åndeligt og kulturelt har formet det Danmark enhver dansker kender.

Nemlig den luthersk-evangeligske folkekirke.

Det vil for det danske folk være at skyde sig selv i foden. Kulturelt, folkeligt og nationalt.

I Frankrig, hvor stat og kirke er skarpt adskilt, er man særligt opmærksom på religiøs adfærd.

At dette er blevet nødvendigt skyldes, at Frankrig har fået en magtfuld religiøs dimension inden for de seneste 30-40 år.

Den totalitære islam er jo ikke noget stilfærdigt religiøst samfund, men en politisk og religiøs femtekolonne, som alle politikere og ansvarlige ledere må holde øje med.

I Frankrig har det betydet, at franske protestanter frygter ”sekulær nidkærhed ” op til fejringen af 100 års strikt adskillelse af stat og kirke i Frankrig.

Ifølge præsidenten for Protestantisk Føderation, Jean Arnold de Clermont, udsættes  protestanter for administrative irritationer.

Ifølge det økomeniske nyhedsbureau ENI gælder det tilladelse til afholdelse af arrangementer og støtte til sommerlejre for unge, hvor der indgår bøn.

Clermont har over for den franske ministerpræsident Raffarin peget på, at forsikringsselskaber har nægtet at forny forsikringer, fordi de ikke vil dække ”religiøse risici”.

Ud af Frankrigs 60 millioner indbyggere anslås omkring to procent at være protestanter.

Protestanterne føler sig under stigende pres på grund af regler, der er vedtaget for at begrænse især sekter og islam.

Denne lille historie fortæller, at islamiseringen af Europa griber ind i selv små hjørner af de europæiske samfund.

De franske protestanter har været i Frankrig altid !!

Nu skal de ha´ begrænset deres religiøse samkvem, - blot fordi en ny og fremmed religiøs magt har holdt sit indtog på fransk grund.

 

Kilde: Kristeligt Dagblad,  mandag den 24. januar 2005

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810