21.01.2011

Europas Fremtid.

Er islamiseringen en tikkende bombe under Europas fremtid?

Europas Fremtid.

I Danmark, vil Hitz ut Tahrir- bevægelsen afholde møde med kønsopdelte siddepladser. Det finder sted I en offentlig bygning, Den Sorte Diamant.

Københavns Kommune har netop princip godkendt  opførelsen af to stormoskeer  en i København og en på Amager. Trods stor folkelig modstand  i form af  skriftlige indsigelser.

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, påtvinger Danmark til selv at klare sagbehandlingen af flygtninge, som er kommet  til Danmark via Grækenland.

Det er lodret I strid med EU´s  regler om, at ankomstlandet selv må klare hjemsendelsen af de pågældende .

Ifølge nyhedsbureauerne AP og Reuters har al Qaida-lederen, Osama bin Laden, ladet sin stemme høre endnu engang på tv-stationen Al Jazeera.

En stemme, som efter alt at dømme tilhører al Qaida-lederen, fortæller på en lydoptagelse, at de i alt syv franske gidsler i Niger og Afghanistan først bliver frigivet, når franske troppper trækker sig ud af Afghanistan.

Bin Laden kom med en lignende advarsel i slutningen af oktober sidste år, men i november afviste den franske præsident at trække tropperne ud af Afghanistan, ligesom han afviste at forhandle med gidseltagerne.

Vil koste jer dyrt

"Jeres præsidents afvisning er et resultat af være lejesvend for Amerika og et grønt lys til at dræbe gidslerne ...hans beslutning vil koste jer dyrt på flere måder både i og uden for Frankrig," lød det ifølge AP på lydoptagelsen.

Det er endnu ikke blevet bekræftet, om stemmen vitterligt tilhører Osama bin Laden.

Oplysninger, der kan føre til Osama bin Ladens anholdelse, belønnes med 25 millioner dollars - eller 135 millioner kroner - af den amerikanske regering.

Hvornår begynder danske og europæiske politikere at fatte, at islamiseringen er en tikkende bombe under Europas fremtid.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten  den 21. 1. 2011.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.