18.01.2011

Gå på Talerstolen Skaarup.

Organisationen Hizb-ut-Tahrir bør opløses i henhold til Grundloven

Gå på Talerstolen Skaarup.

Debatten om, hvorvidt  den islamistiske organisation  Hizb- ut –Tahrir skal have mulighed for at afholde et møde på Det Kongelige Bibliotek tager til

Dansk Folkeparti´s  næstformand Peter Skaarup, kræver at Kulturminister Per Stig Møller  forlanger, at mødet bliver aflyst. Det sker med den begrundelse, at  Hizb – ut –Tahrir  i deres indkaldelse til mødet  opfordrer til vold mod danske soldater i Afghanistan.

Skaarup, fremfører følgende:

”Hvis Det Kongelige Bibliotek ikke mener, at det kan stoppe arrangementet, så skal der mere til. Ellers bliver arrangementet gennemført, og så er man med til at signalere , at Hizb- ut- Tahrir er  okay.”

Per Stig Møller  siger hertil: Den invitation, der er kommet ud, sætter meget store spørgsmål ved, om mødet i Det Kongelige Bibliotek kan gennemføres”

Ja, det burde ikke være muligt.

En organisation, der truer danske statsborgere i lovligt ærinde, som eks.vis de danske soldater i Afghanistan, bør forbydes øjeblikkeligt, og ophæves ved lov.

Det er det Dansk Folkeparti skal koncentrere sig om.

Gå på Folketingets Talerstol, og stil det krav, at organisationen Hizb- ut- Tahrir , i henhold til Grundloven bør opløses

Poul Vinther Jensen

Ekstra Bladet den 17. Januar 2011.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.