04.01.2011

Ny undersøgelse.

Islam udgør en trussel mod Danmark.

Ny undersøgelse.

Ifølge Kristeligt Dagblads  Bente Clausen, viser en ny undersøgelse, at næsten 7 ud af 10 danskere ikke mener, at islam udgør en trussel mod Danmark.

Dette resultat  er  trods  det aktuelle planlagte  terroranslag imod  JyllandsPosten´s  redaktionslokaler  i Politikens Hus, en realitet.

Ifølge  undersøgelsen  fra Center for Forskning i Islamisme og Radikaliseringsprocesser (CIR), viser, at næsten 7 ud af 10 danskere ikke betragter religionen islam som en trussel.

Centerleder Mehdi Mouzafarri er naturligvis tilfreds.

Han siger følgende:

” Undersøgelsen viser, at danskerne er blevet markant bedre til at skelne mellem religionen islam, religionens udøvere og islamisme.

Det tyder på en modenhed i befolkningen og på, at dankserne stadig er et tolerant, åbent og selvkritisk folk.”

Men undersøgelsen viser dog, at – 52 – procent mener, at danskerne har et dårligt forhold til islam.

Den yngre generation mener, at islam som religion ikke er en trussel. Derimod er næsten – 60 – procent af de over 70 årige uenige.

Spørgsmålet er, hvor meget man kan  tage denne undersøgelse alvorligt. Så snart der sker handlinger, som truer freden og sikkerheden i Danmark, er alle klar over, at Islam er en  faktor, som er udenfor myndighedernes  kontrol.

I morgen,  kan der ske alvorlige anslag imod Danmark.  Selv med en  årvågen og  kompetent efterretningstjeneste, kan  ingen være  sikre imod islamistiske anslag.

Det er trods alt noget – nyt – i det ellers fredelige Danmark.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Kristeligt Dagblad den 3. januar 2011.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>