14.11.2010

Mere voldelige

Forfatter: Nicolai Sennels

Morten Kjærum påstår, at at unge muslimer ikke er mere eller mindre voldelige end ikke-muslimer.

OFFERMENTALITET: Lederen af EU's agentur for fundamentale rettigheder (FRA), danskeren Morten Kjærum, påstår, at "der ikke er indikationer på, at unge muslimer er mere eller mindre voldelige end ikke-muslimer".

Det passer ikke. En nylig undersøgelse foretaget af Nedresaksisk Universitet blandt 45.000 unge over hele Tyskland konkluderer klart og tydeligt, at "muslimske drenge er mere voldelige", og at jo mere troende muslimer er, jo mere parate er de til at gribe til vold. Det er da også en kendsgerning at de otte første lande på Danmarks Statistiks topti over kriminelles hjemlande er muslimske. Danskere kommer på 9.-pladsen, efterfulgt udelukkende af ikke-muslimske lande.

Et nyligt jobopslag fra Københavns Fængsler afslørede i øvrigt, at 45 procent af de indsatte har udenlandsk herkomst. Hertil kommer selvfølgelig de mange indvandrere, som har dansk statsborgerskab. Ser vi på førnævnte topti, er det ikke svært at regne ud, hvor disse udlændinge og indvandrere kommer fra.

Kjærum fortæller, at FRA's undersøgelse blandt 3000 unge viser, at vold blandt teenagere ikke skyldes deres tro, men at de selv er udsat for vold eller føler sig diskrimeneret. Man må jo så bare konkludere, at muslimske unge oftere udsættes for vold, formentlig grundet den væsentligt mere autoritære opdragelse i muslimske familier. Vi må også formode, at muslimer nemmere føler sig diskrimineret grundet det muslimske æresbegreb, der let medfører en ganske høj grad af offermentalitet.

Kilde: http://www.nordjyske.dk/ditnordjyske/forside.aspx?ctrl=10&data=53%2c3714875%2c5%2c3

Mosbjerg Folkefest 2021

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening

              Antologien om Ole Hasselbalch
         udkommer i sidste uge af maj måned.

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

                   det frie ord>>>

OPGØRET >>>Reconquista>>>