28.10.2010

Europæisk udvikling.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Ny bog: ”Troldmandens lærling” af den hollandske akademiker, Meindert Fennema.

Europæisk udvikling.

I Holland er der udkommet en ny bog ”Troldmandens lærling” af den hollandske akademiker Meindert Fennema.

Bogen handler om  den  kendte politiker Geert Wilders, der netop i denne tid er den centrale aktør i hollandsk politik. Her må Kristendemokraterne (CDA) og de liberalkonservative (VVD) finde sig i, at vejen til regeringsmagten  bestemmes af Geert Wilder og hans parti Frihedspartiet  (PVV).

Wilders er især blevet kendt for sin film Fitna.

Bag denne film,  fortæller Geert Wilders, at han ikke tror på nogen moderat udgave af islam,  og at han har den opfattelse, at  enhver tro på det modsatte, vil ende med at sætte den europæiske civilisation i fare.

Det var bl.a. dette budskab han ville fremføre  ved et  foredrag i det britiske Overhus. Men her valgte den slappe regeringsleder Gordon Brown, at nægte Geert Wilders indrejse.

Senere, har Geert Wilder holdt en stærk tale ved Ground Zero i New York på årsdagen for angrebene den 11. September 2001.

Det har været velvalgt. Hans ord er i stærk samklang med hvad brede kredse i europæisk politik  tænker. Det gælder især de mange millioner europæiske socialdemokrater, som i dag må se sig underbudt og udkonkurreret af billig arbejdskraft udefra.

Ifølge forfatteren, har de dominerende partier i hollandsk politik begået den store fejl ved at betegne G.Wilders som en islamofobisk racist. Det er især den liberale elite, der ikke ønsker at se denne trussel i øjnene. Her har man valgt at rejse retslige anklager, med den begrundelse, at Wilders er gået udenfor rammerne af acceptabel politisk diskurs.

Det er naturligvis ikke tilfældet.

Wilders, han taler den jævne hollænders sprog, noget den elitære venstrefløj afviser som ren demagogi.

Ifølge forfatteren M. Fennema, er der en stor bekymring i Europa, for, at vestlige værdier bliver fortrængt til fordel for selvhad og etisk relativisme.

Wilders taler derfor ikke kun til sine landsmænd. Han taler til alle jævne europæere, der har en følelse af panik og fremmedgørelse. I Danmark, kan vi se udviklingen i de berømte ghettoer, her er  danskerne blevet taget som gidsler, alt imens politikerne drøfter Ghetto-løsninger. Her kan man tale om et svigt. Der tales og tales om  stærke danske familier, der skal flytte ud i ghettoerne. Det bliver naturligvis ikke til noget. Det er tom og ansvarsløst snak.

Denne udvikling har sin baggrund i , at de gamle arbejderpartier er blevet overtaget af en snæver elite der ikke på nogen måde deler kår med deres egne vælgere.

I Danmark, skal vi blot  tænke på  privat-skoler, og  lukrative adresser langt borte fra problemerne med multietniseringen.

Det er en udvikling  der vil fortsætte.

I 1968-oprøret, overtog  venstrefløjen magten i de europæiske arbejderpartier. Det betød, at  erhvervslivet og fagforeningerne ikke længere kunne fastholde det gode praktiske samarbejde, om at fordele samfund kagen imellem sig.

I dag, er det en ny elite der har fået magten. Det er i service og finanssektoren , den yngre a-nationale generation tromler frem. De respekterer ikke tidligere årtiers sociale pagter og håner de værdier, som venstrefløjen satte højt. For dem, er det nationale ansvar ikke noget der står i høj kurs. Det betyder en fremtid, hvor de europæiske samfund bliver til  stærkt opdelte samfund. Med mindre store kredse af jævne europæere tager sig sammen til at genvinde magten over de politiske partier.

 

Poul Vinther Jensen

Kilde: Dagbladet Information den 28.10. 2010

            Fremhævelse:PVJ.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

                 det frie ord>>>

OPGØRET >>>Reconquista>>>