20.10.2010

Opdelte samfund i fremtiden.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Tyskland er under pres fra stærk fremmed indflydelse

Opdelte samfund i fremtiden.

Ifølge en undersøgelse fra den socialdemokratiske tænketank Friedrich-Ebert-Stiftung mener 35,6 pct. af de adspurgte, at forbundsrepublikken er under pres fra stærk fremmed indflydelse.

Undersøgelsen viser også, at hver fjerde tysker nærer et ønske om landets øverste politiske ledelse i den tyske Reichstag som et skæbnefællesskab. Og ikke mindst ønsker hver tiende en fører, som ”med hård hånd styrer landets til alles bedste ”. Det er resultater, der bekymrer både politikere og kommentatorer i landet.

Denne undersøgelse, står i stærk kontrast til det Tysklands forbundspræsident Christian Wulff har udtalt, i forbindelse med 20 året for den tyske genforening, her udtalte Wulff, at islam er en del af Tyskland, og at muslimer skal kunne dyrke deres tro i værdige rammer.

Det førte til stor kritik fra hans eget katolske bagland.

Men forbundspræsidenten, har ved et statsbesøg i Ankara for få dage siden gentaget dette i en tale i det tyrkiske parlament.

Her udtalte forbundspræsidenten følgende:

” – Samtidig forventer vi, at kristne i islamiske lande har samme ret til at udleve deres tro offentligt, uddanne teologer og bygge kirker. ”Ja, Christian Wulff hævder endda, at kristendommen har lange traditioner i Tyrkiet.

Det har ingen gang på Jorden. Tyrkiet forbyder byggeriet af kirker, og andre trosretninger må fortsat ikke uddanne præster.

Det kan undre, at Christian Wulff fremsætter disse tanker i en tid, hvor der foregår en ophedet tysk integrationsdebat. Kansler Angela Merkel, er mere klar i mælet, hun erkender åbent, at det multikulturelle samfund er slået fuldstændigt fejl.

Det er klar tale. Det kunne vi bruge en del af i Danmark. Men her fortsætter man med integrationsplaner og Ghetto-forbyggelser, trods det, at alle der følger med ved at løbet er kørt. Vi vil i fremtiden få et skarpt opdelt samfund. Ingen danskere flytter frivilligt ud i en islamisk ghetto.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Kristeligt Dagblad/Dagbladet Information den 20.10.10

            Fremhævelse: PVJ.

 

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

                 det frie ord>>>

OPGØRET >>>Reconquista>>>